Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Puistomestari (vankityönjohto), Parkano

Me Metsähallituksessa kasvatamme huomista. Hoidamme ja suojelemme luontoa, luomme mahdollisuuksia vastuulliselle liiketoiminnalle, tuotamme kestävästi hoidetuista metsistä uusiutuvaa raaka-ainetta sekä tarjoamme mahdollisuuksia nauttia luonnosta retkeillen ja eräillen. Miljoonat ihmiset saavat työstämme iloa, terveyttä ja hyvinvointia. Meitä on yli tuhat ympäri Suomen, liity osaksi monimuotoista joukkoamme.

Haemme nyt joukkoomme puistomestaria vakituiseen työsuhteeseen alkaen 1.1.2022 Järvi-Suomen luontopalvelut -yksikköön .

Tehtäviisi kuuluvat luonnonsuojelualueiden maastorakenteiden ja reittien huolto-, ylläpito ja rakentamistehtävät sekä vankien työnjohto. Metsähallitus tekee yhteistyötä avovankiloiden kanssa tarjoamalla työkohteita suojelualueilla. Työskentelyalueena ovat Seitsemisen ja Helvetinjärven kansallispuistot, Riuttaskorven virkistysmetsä sekä lähialueen muut suojelualueet.  Työpisteenä toimii Parkano.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta huolto- ja rakentamistöistä, hyviä maastossa liikkumisen taitoja sekä työkoneiden ja kaluston käyttötaitoa. Edellytämme valmiuksia ArcGIS -pohjaisen Palveluvarustuksen tietojärjestelmän (PAVE) sekä sen maastosovelluksen (MaastoLaPa) käyttöön. Työssä tarvitset myös ajokorttia (BE), työnjohto-osaamista,  hyviä yhteistyötaitoja ja itsenäistä työotetta. Paikallistuntemus, luonto- ja retkeilytuntemus luetaan eduksi. Arvostamme kokemusta vankityönjohdosta. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkuvan yhteiskunnallisesti merkityksellisessä organisaatiossa. Palkkaus määräytyy Metsähallituksessa noudatettavan palkkausjärjestelmän mukaan työn vaativuuden ja henkilökohtaisen työsuorituksen perusteella.

Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi 

Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 3.10. 2021 osoitteessa www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat

Pyydämme liittämään mukaan myös CV:si.

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Kysymyksiisi vastaa suunnittelija Juha-Matti Palmi, puh. 040 1834579. Tavoitettavissa ma-pe klo 8.30-9.30.

Puistomestari (vankityönjohto), Parkano

39700 Parkano
Vakituinen

Julkaistu 04.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus