Skip to main content

Purkutyöntekijä

Etsimme monipuolisia PURKUTYÖNTEKIJÖITÄ vaihteleviin kohteisiin Jyväskylän alueelle. Työnkuvaan kuuluu koneellista tai käsin purkua osaamisen mukaan.

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta purkutöistä sekä piikkaustaitoa. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on edellytys työllistymiseen. Työn luonteen takia hyvästä fyysisestä kunnosta on hyötyä ja arvostamme erityisesti ahkeraa työotetta ja työskentelymotivaatiota!

Eduksesi katsotaan myös voimassa oleva tulityökortti sekä kokemus erilaisten työvälineiden ja laitteiden käytöstä. Työtehtäviä on tarjolla erilaisia työntekijän osaamisesta riippuen.

Tarjoamme sinulle laadukkaat työvaatteet, säännöllisen palkanmaksun ja monipuolisia töitä. Töitä on tarjolla erilaisissa saneerauskohteissa ja töiden pituus vaihtelee aina työmaan tarpeiden mukaan.

Laita rohkeasti hakemusta tulemaan nettisivujemme sihti.fi kautta tai soita Jyväskylän Sihdille Erjalle, 040-7251340.

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikean työ.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.sihti.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Erja Kokkonen, +358 407251340, erja.kokkonen@sihti.fi

Purkutyöntekijä

Jyväskylä
Kokopäiväinen

Julkaistu 24.05.2021

Jaa työpaikkailmoitus