Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Purkutyöntekijä

Purkutyöntekijä

Etsimme asiakkaallemme Seinäjoelle rakennustyöntekijöitä/purkutyöntekijöitä saneerauskohteisiin.

Jos olet rakennusalan ihminen ja viihdyt itsenäisesti tehtävässä työssä sekä vaihtuvissa työtehtävissä, tässä on sinun paikkasi.

Asiakkaamme on alalla pitkään toiminut, luotettava ja vakavarainen yritys jolle tyytyväinen tilaaja on tärkeässä roolissa. He kaipaavat nyt joukkoonsa motivoituneita sekä osaavia työntekijöitä. Tehtävässä pääset mukaan huippuun porukkaan ja saat vahvojen ammattilaisten tuen sekä mahdollisuuden näyttää oman osaamisesi.

Työtehtävät vaihtelevat laajasti, pääsääntöisesti alussa on tarjolla purkutöitä. Kohteiden edetessä työ voi pitää sisällään myös muita rakennusalan tehtäviä.

Työkohteet sijaitsevat Seinäjoelle alueella, mutta paikoin töitä voi olla tarjolla myös lähempänä Vaasaa. Tarvitset siis b-ajokortin sekä voimassa olevan työturvallisuuskortin tehtävässä.

Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jos kiinnostuit, hae paikkaa heti.

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme tekijöitä yli 800 asiakkaallemme, joiden joukossa ovat rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kiinteistöhuollon ja HoReCan suurimmat toimijat.

Tarjoamme sinulle:

  • Aina vähintään TES:n mukaisen, hyvän palkan sekä bonusta erinomaisesta työstä.
  • Työterveyspalvelut käyttöösi heti ensimmäisestä päivästä alkaen.
  • Laadukkaat työvaatteet ja -varusteet.
  • Erinomaisen mahdollisuuden päästä urallasi eteenpäin.
  • Ammatti- ja kielitaitoista apua sekä neuvontaa työsuhdeasioihin.
  • Käyttöösi Boltin oman sovelluksen, jonka kautta haet tulevia töitä nopeasti ja helposti sekä tavoitat yhteyshenkilösi vaivatta.
  • 250 euron suosittelubonuksen sinulle ja suosittelemallesi kaverille, kun teillä tulee 300 työtuntia täyteen Boltilla (edellyttää voimassa olevaa työsuhdetta Boltilla).

Henkilöstöpalveluyritysten liiton HPL:n ja Rakennusteollisuusliiton RT:n jäsenenä hoidamme työsuhteeseesi liittyvät asiat luotettavasti ammattitaidolla. Lähetä siis hakemuksesi, niin otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian!

Purkutyöntekijä

Seinäjoki
Kokopäiväinen

Julkaistu 08.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus