Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Purkutyöntekijä

Purkutyöntekijä

Etsimme asiakasyritykselle alkaviin purku- ja saneerauskohteisiin reippaita purkutyöntekijä. Toivomme hakijalta aikaisempaa kokemusta purkutöistä tai muista rakennusalan tehtävistä.

Työtehtävät koostuvat mm. käsin tehtävistä purkutöistä sekä kantotöistä. Työkohteet ovat erilaisia ja vaihtelevat sisäpurkuhommista ulkopurkuun.

Toivomme hakijalta:

- Reipasta ja positiivista asennetta
- Hyvää fyysistä kuntoa
- Hyvää suomen kielen taitoa
- Aikaisempaa kokemusta purkutöistä/rakennusalan tehtävistä

Palkkaus rakennusalan TES, sopimuksen mukaan.

Meiltä saat aina laadukkaat työvaatteet, kannustavan ja luotettavan palkanmaksun ja bonusta hyvin tehdystä työstä! Vinkkaa myös kaverisi Boltille töihin ja tienaa sinulle sekä kaverillesi 250€!

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme tekijöitä yli 800 asiakkaallemme, joiden joukossa ovat rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kiinteistöhuollon ja HoReCan suurimmat toimijat.

Tarjoamme sinulle:

  • Aina vähintään TES:n mukaisen, hyvän palkan sekä bonusta erinomaisesta työstä.
  • Työterveyspalvelut käyttöösi heti ensimmäisestä päivästä alkaen.
  • Laadukkaat työvaatteet ja -varusteet.
  • Erinomaisen mahdollisuuden päästä urallasi eteenpäin.
  • Ammatti- ja kielitaitoista apua sekä neuvontaa työsuhdeasioihin.
  • Käyttöösi Boltin oman sovelluksen, jonka kautta haet tulevia töitä nopeasti ja helposti sekä tavoitat yhteyshenkilösi vaivatta.
  • 250 euron suosittelubonuksen sinulle ja suosittelemallesi kaverille, kun teillä tulee 300 työtuntia täyteen Boltilla (edellyttää voimassa olevaa työsuhdetta Boltilla).

Henkilöstöpalveluyritysten liiton HPL:n ja Rakennusteollisuusliiton RT:n jäsenenä hoidamme työsuhteeseesi liittyvät asiat luotettavasti ammattitaidolla. Lähetä siis hakemuksesi, niin otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian!

Purkutyöntekijä

Kuopio
Kokopäiväinen

Julkaistu 30.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus