Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Purkutyöntekijä

Purkutyöntekijä

Etsimme asiakkaallemme reippaita purkutyöntekijöitä monipuolisiin tehtäviin eri kohteisiin Jyväskylän alueelle.

Pääasiallisina työtehtävinä on erilaiset purkutyöt, kuten piikkaus ja käsin purku. Myös muut erilaiset avustavat rakennusmiehen työt, kuten kantotyöt ja lajittelu kuuluvat työtehtäviin.

Työntekijöiltä vaaditaan työturvallisuuskortti. Aikaisempi kokemus purkutyötehtävistä katsotaan eduksi, mutta se ei ole työssä välttämätöntä. Reippaalla ja aktiivisella asenteella sekä nopealla oppimiskyvyllä pärjää työssä hyvin.

Työn kestot vaihtelevat viikoista useisiin kuukausiin. Tarve ahkerille purkutyöntekijöille on jatkuvaa, joten hakemuksia käydään läpi sitä mukaa, kun niitä saapuu.

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme tekijöitä yli 800 asiakkaallemme, joiden joukossa ovat rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kiinteistöhuollon ja HoReCan suurimmat toimijat.

Tarjoamme sinulle:

  • Aina vähintään TES:n mukaisen, hyvän palkan sekä bonusta erinomaisesta työstä.
  • Työterveyspalvelut käyttöösi heti ensimmäisestä päivästä alkaen.
  • Laadukkaat työvaatteet ja -varusteet.
  • Erinomaisen mahdollisuuden päästä urallasi eteenpäin.
  • Ammatti- ja kielitaitoista apua sekä neuvontaa työsuhdeasioihin.
  • Käyttöösi Boltin oman sovelluksen, jonka kautta haet tulevia töitä nopeasti ja helposti sekä tavoitat yhteyshenkilösi vaivatta.
  • 250 euron suosittelubonuksen sinulle ja suosittelemallesi kaverille, kun teillä tulee 300 työtuntia täyteen Boltilla (edellyttää voimassa olevaa työsuhdetta Boltilla).

Henkilöstöpalveluyritysten liiton HPL:n ja Rakennusteollisuusliiton RT:n jäsenenä hoidamme työsuhteeseesi liittyvät asiat luotettavasti ammattitaidolla. Lähetä siis hakemuksesi, niin otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian!

Purkutyöntekijä

Jyväskylä
Kokopäiväinen

Julkaistu 25.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja