Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Purkutyöntekijöitä

ProMesta Henkilöstöpalvelut Oy on henkilöstöpalvelualan uusi piristys. Me teemme asiat paremmin ja etsimmekin rakennusalan parhaita tekijöitä. Toimimme Etelä-Suomen alueella, toimipisteemme sijaitsee Helsingin Pukinmäessä. Työllistämme alan kovimmat tekijät pitkiin työsuhteisiin, mahdollisuus myös vakinaistua.

Etsimme ProMestan joukkoomme omatoimisia ja ammattilaisia purkutyöntekijöitä Pääkaupunkiseudulle vaihteleviin kohteisiin.

Työtehtäviin kuuluu piikkausta, käsinpurkua tiilien/raskaiden esineiden kantamista sekä raivausta.  Edellytämme sinulta osaamista piikkauksesta, käsi- ja akkukäyttöisistä työkaluista sekä aikaisempaa kokemusta erilaisista purkutöistä, sekä hyvää suomen kielen taitoa.

Eduksi katsomme kokemuksen myös timanttiporauksesta, -sahauksesta ja muista rakennusalan tehtävistä, sekä voimassa olevan tulityökortin.

Aikaisempi työkokemus vaaditaan ja asenne ratkaisee. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jätä hakemusta pikaisesti tai soita suoraan. Ammattilaisille tekijöille töitä tarjolla pitkään osaamisesi mukaan ja mahdollisuus työllistyä jopa vakituiseksi työntekijäksi.

Täytä hakemus tästä: http://promesta.likeit.fi/apply/12338942
Lisätietoja: 
Veli-Pekka p. 0400 236 788 tai veli-pekka@promesta.fi

Eikö tämä ollut etsimäsi rakennusalan työpaikka? Katso myös muut ilmoituksemme tai täytä avoin, josta käy ilmi tehtävittäin yksilöity rakennusalan työkokemuksesi. Uusia aloituksia pääkaupunkiseudun rakennustyömailla alkaa päivittäin, ja voimme huomioida hakemuksesi soveltuviin tehtäviin. Muista mainita myös mahdolliset suosittelijasi, hyvä palaute aikaisemmilta työnantajiltasi helpottaa työllistymistäsi.