Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Purkutyöntekijöitä reissuhommiin

Oletko etsimämme toimeentarttuva työtä pelkäämätön ja tehokas purkutyöntekijä ja olet valmiina reissuhommiin?

Työnkuvaasi kuuluu betonipurkutyö sekä muu mahdollinen purkutyö kohteessa alusta loppuun ammattitaitoisesti ja tehokkaasti. Voit olla alalla jo työskennellyt tai uraasi vasta aloitteleva. Emme vaadi tehtävään aikaisempaa kokemusta, sillä perehdytämme tehtävään huolellisesti.Työskentelet pienessä tiimissä joten opastajia ja auttajia löytyy. Aikaisempi kokemus rakennusalalta tai vastaavista tehtävistä on toki eduksi.

Toivomme sinulta aktiivista ja reipasta työskentelyotetta, sekä hyvää fyysistä kuntoa. Sinulla on työelämän pelisäännöt hallussa ja tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa. Kohteemme sijaitsevat pääasiassa pääkaupunki seudulla, johon on yhteiskuljetus sekä majoitus löytyy. Työntekijöiltämme vaaditaan myös työturvallisuuskortti, jos sinulla ei sellaista ole, niin ei hätää kauttamme tuo hoituu hyvin näppärästi ennen töiden aloitusta.

Työ on projektityötä, joka alkaa huhti-toukokuun vaihteessa ja arvioitu kesto noin 6 kk, mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen.Tehtävässä noudatetaan Rakennusalan Työehtosopimusta.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Henkilöstöpalvelu Go On Pori arkisin 9.00-16.00 puh. 0449802826 tai [email protected] Odotamme hakemustasi mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Purkutyöntekijöitä reissuhommiin

Pori
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 20.01.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti