Skip to main content

Putkentaivuttaja

Putkentaivuttaja

Haemme Kaustiselle putkentaivuttajaa monipuoliseen metallialan yritykseen.

Asiakasyrityksemme tarjoaa monipuolisen ja itsenäisen työympäristön yhdessä alan kärki yrityksessä. Tulet työskentelemään valmistuspajassa, nykyaikaisessa työympäristössä osana huippua porukkaa. Asiakkaamme arvostaa suuresti aitoa kiinnostusta käsillä tekemiseen.

Mitä tehtäviisi kuuluu?
Etsimämme henkilön ei tarvitse olla alan kokenein konkari, mutta eduksesi on jos sinulla on CAD-kokemusta. Kuvienlukutaito on tehtävässä välttämätöntä tai sinulla tulee olla kyky omaksua uusia asioita kohtuullisen nopeasti. Työntekijänä toivomme sinun olevan tarkka ja huolellinen.

Saat itse työhön kattavan perehdytyksen ja kun työt lähtevät sujumaan itsenäisesti, työvuoroja voidaan järjestää kahteen vuoroon tai mahdollisesti tehdä pidempää päivää.

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme tekijöitä yli 800 asiakkaallemme, joiden joukossa ovat rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kiinteistöhuollon ja HoReCan suurimmat toimijat.

Tarjoamme sinulle:

  • Aina vähintään TES:n mukaisen, hyvän palkan sekä bonusta erinomaisesta työstä.
  • Työterveyspalvelut käyttöösi heti ensimmäisestä päivästä alkaen.
  • Laadukkaat työvaatteet ja -varusteet.
  • Erinomaisen mahdollisuuden päästä urallasi eteenpäin.
  • Ammatti- ja kielitaitoista apua sekä neuvontaa työsuhdeasioihin.
  • Käyttöösi Boltin oman sovelluksen, jonka kautta haet tulevia töitä nopeasti ja helposti sekä tavoitat yhteyshenkilösi vaivatta.
  • 250 euron suosittelubonuksen sinulle ja suosittelemallesi kaverille, kun teillä tulee 300 työtuntia täyteen Boltilla (edellyttää voimassa olevaa työsuhdetta Boltilla).

Henkilöstöpalveluyritysten liiton HPL:n ja Rakennusteollisuusliiton RT:n jäsenenä hoidamme työsuhteeseesi liittyvät asiat luotettavasti ammattitaidolla. Lähetä siis hakemuksesi, niin otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian!

Putkentaivuttaja

69600 Kaustinen
Kokopäiväinen

Julkaistu 15.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus