Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Putki- ja sähköasentajia kiinteistöhuoltoon

RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen erikoisosaaja jo yli 45 vuoden kokemuksella. Palveluksessamme on 3 000 ammattilaista, jotka huolehtivat erilaisista kiinteistöistä ja liikennevälineistä maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla. Asiakkaitamme ovat niin teollisuusyritykset, hotellit, laivat, satamat kuin vaativat liikekiinteistötkin. Asiakaskeskeisyys ja jatkuva kehittäminen näkyvät vahvasti arvoissamme. Kattavat ja sertifioidut palvelumme takaavat laadukkaan lopputuloksen. Meille asiakaskokemus on aina tärkein!

Etsimme nyt RTK-Palvelu Oy:lle pääkaupunkiseudun tekniseen yksikköön vahvistukseksi 

KIINTEISTÖHUOLTOON SÄHKÖ- JA PUTKIASENTAJIA

toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin

Tehtävänäsi on kohdekiinteistöjemme huoltotyöt vikakeikat, pienet uudistus- ja saneerausasennukset jne. Kohteet vaihtelevat asuinkiinteistöistä hotelleihin sekä liiketiloista laitoskiinteistöihin.

Ketä etsimme? Sähköasentajana sinulla on alan peruskoulutus ja kokemusta kiinteistöjen sähköasennuksista sekä kiinteistöautomaation asennustöistä. Eduksi laskemme myös työkokemuksen sähköhuolloista.

Putkiasentajana Sinulla on putkiasentajan perustutkinto ja useamman vuoden kokemusta putki- ja huoltoasennuksista. Eduksi katsomme halun ja taidon huoltaa IV-koneita.

Pärjäät reippaalla palveluasenteella ja luonteeltasi olet vastuuntuntoinen tiimipelaaja, joka pärjää myös itsenäisesti asiakaskohteissa. Käsittelet näppärästi raportoinneissa tarvittavaa tietotekniikkaa. Langat pysyvät käsissäsi myös hektisessä työskentely-ympäristössä. Odotamme sinulta sujuvaa suomen kielentaitoa ja vähintään B-ajokorttia.

Työt sijoittuvat pääsääntöisesti Pääkaupunkiseudun (Vantaa, Helsinki, Espoo) alueelle ja alkavat mahdollisimman pian sopivan hakijan löydyttyä. Työ alkaa vuokratyösuhteena, mutta osaavalla tekijällä on mahdollisuudet työllistyä jatkossa asiakasyritykseen.

Kiinnostuitko?  lähetä hakemuksesi liitteineen ja palkkatoiveineen mahdollisimman pian oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolla antaa Mari Heino, puh 044 777 5108, mari.heino@hpheimo.fi

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

 

Putki- ja sähköasentajia kiinteistöhuoltoon

Helsinki
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 08.12.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus