Skip to main content

Putkiasentaja Caverion Suomi Oy:lle

Haemme Caverion Suomi Oy:n Pietarsaaren yksikköön putkiasentajaa vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviisi sisältyvät huolto-, korjaus ja kunnossapitotehtävät asiakaskohteissa. Kohteina toimivat Keski-Pohjanmaan alueella sijaitsevat kiinteistöt, liikekeskukset ja teollisuuskohteet, joiden talotekniikan kanssa olet tekemisissä. Yhteistyökyky asiakkaan ja tiimin välillä nousee tehtävässä tärkeään arvoon.

Tarjoamme mukavasti haastavan tehtävän, jossa vaihtelu pitää mielen virkeänä päivästä toiseen. Ensiluokkaiset työkalut ja työturvallisuuteen panostaminen mahdollistavat keskittymisesi olennaisiin työtehtäviin. Caverion tunnetaan työntekijöiden viihtyvyyteen ja jaksamiseen panostavana yrityksenä. Saat tueksesi kokeneen ja työntekoasi arvostavan tiimin. Caverion omaa myös laajan koulutustarjonnan, jotta pääset kehittymään ja kouluttautumaan urallasi.

Edellytämme hakijoilta LVI-alan tutkintoa ja aikaisempaa kokemusta talotekniikan parissa työskentelystä. Voit olla urasi alkutaipaleella oleva asentaja tai kokeneempi alan ammattilainen. Katsomme eduksi hitsaustaidot. Tehtävässä menestyminen vaatii vastuuntuntoa, joustavuutta ja kykyä työskennellä itsenäisesti sekä tiimissä. Asiakasystävällisen asenteen ja B-ajokortin omatessasi tulet varmasti pärjäämään tehtävässä.

Jäikö kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan aluepäällikkö Tapani Pura numerosta 050 506 5280 tai sähköpostilla tapani.pura@barona.fi.

Kiinnostuitko paikasta? Jätäthän hakemuksesi ja CV:si järjestelmän kautta ennen 21.8.2022. Haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana ja täytämme tehtävän sopivan henkilön löydyttyä.

Hae paikkaa viimeistään 21.08.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: tapani.pura@barona.fi, +358505065280

Caverion Suomi Oy

Caverion tuottaa kiinteistöjen, teollisuuden prosessien ja infrastruktuurin älykkäitä teknisiä ratkaisuja ja palveluita. Turvaamme teollisuuslaitosten toiminnan jatkuvuuden ja tehokkuuden. Kiinteistöjen käyttäjille luomme turvallisia ja terveellisiä olosuhteita samalla energiaa säästäen ja hiilidioksidipäästöjä vähentäen. Olemme suomalainen pörssiyhtiö. Suomessa meillä työskentelee reilut 5 000 työcaveria ja maailmalla 11 000 työcaveria lisää yhteensä 11 eri maassa.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Putkiasentaja Caverion Suomi Oy:lle

Barona Teollisuus
Pietarsaari
Kokkola
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 04.08.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Barona Teollisuus
Ylöjärvi
Barona Teollisuus
Pietarsaari
Eezy Oyj
Pirkanmaa
Eezy Oyj
Pirkanmaa
Eezy Oyj
Pirkanmaa
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti