Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Puualan työntekijöitä

Haemme asiakkaallemme Päijät-Hämeeseen

PUUALAN TYÖNTEKIJÖITÄ

erilaisiin kokoonpano- ja pakkaustehtäviin puutuoteteollisuuden tuotantoon. Työhön sisältyy mm. kokoonpanotyötä, pakkausta sekä taitojesi mukaan mahdollisesti myös konepuusepän töitä. Toivomme hakijalta vastaavanlaisen työkokemuksen ja puualan koulutuksen lisäksi hyvää fyysistä kuntoa, reipasta työotetta ja tiimityötaitoja. Trukin ajotaito on eduksi. Työpaikan sijainnin vuoksi oma auto on välttämätön.

Työ alkaa määräaikaisuutena, mutta hyvällä tekijällä on mahdollisuus jatkaa tämän jälkeenkin. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten täytä hakemuksesi mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta. Jos tietosi löytyvät jo meiltä, soita suoraan Leenalle p. 044 728 3771.

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.

Puualan työntekijöitä

Lahti
Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 02.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus