Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Puuseppä

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Haemme asiakkaallemme Heinolaan puusepänteollisuuteen

ammattitaitoista puuseppää

Mittatilauskalusteiden valmistuksessa tarvitaan tarkkaa puuseppää, joka pystyy käyttämään puusepänverstaan koneita monipuolisesti ja hallitsee hyvin kuvienlukutaidon. Työnkuva on vaihteleva, jossa oman käden jäljen näkee itse asennuskohteissa. Alan koulutus ja kokemus alalta on välttämätön.

Työt alkavat heti. Osaavalle tekijälle löytyy vakituinen työ. Palkkaus on kilpailukykyinen. Joten, jos kiinnostuit mielenkiintoisesta päivätyöstä puusepän mittatilaustuotteisen parissa, niin laitathan pikaisesti hakemuksen palkkatoineen oheisen linkin kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä Heimolta antaa Marja Koikkalainen puh. 044 777 5102, [email protected].

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Puuseppä

Henkilöstöpalvelu Heimo
18150 Heinola
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 23.12.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti