Skip to main content

Puuseppä, Sisuwood Oy, Juva

Etsitkö pitkäaikaista työtä puualalta? Oletko jo kokenut alan konkari vai juuri alalta valmistunut? Haluatko päästä kasvamaan ammattilaiseksi? Vai olisitko kenties kiinnostunut toimimaan alihankkijana kokeillen yrittäjyyttä turvallisesti?

Etsimme Juvalle Sisuwood Oy:lle

PUUSEPPÄÄ

Työkuva sisältää pääsääntöisesti erilaisia kasaustehtäviä sekä koneiden käyttöä, joten taustasi CNC-koneistajana tai kalusteasentajana on eduksi. Työtehtävät voivat alkaa lähettämön ja kasauksen puolelta ja kehittyä haastavampiin kokemuksen karttuessa. Työ ei ole yksitoikkoista linjastotyötä vaan työtehtävät vaihtelevat monipuolisesti.

Edellytämme sinulta jonkin asteista kokemusta alalta tai vaihtoehtoisesti alan koulutustaustaa. Olet motivoitunut oppimaan uutta ja sitoutumaan työskentelyyn pidemmäksi aikaa. Ensin työsopimus on määräaikainen StaffPointin kautta, mutta sinulla on myös mahdollista vakituistua Sisuwood Oy:lle.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä alan merkittävän toimijan ja hyvämaineisen yrityksen sisällä. Työntekijöiden yhteistä toimintaan tuetaan ja Sisuwoodin työntekijät käyvät esimerkiksi pelaamassa viikottain yhdessä sählyä. Palkkaus on TES:iä korkeampi ja perustuu osaamiseesi ja luonnollisesti nousee kehityksesi myötä.

Työ on pääsääntöisesti päivätyötä, mutta osa toiminnasta on kahdessa vuorossa.Työt alkavat aikataulujesi mukaan mahdollisimman nopealla aikataululla, joten jätä hakemuksesi jo tänään!

Edellytämme sinulta

Puualan koulutusta tai jonkinlaista kokemusta
Motivaatiota oppia uusia tehtäviä
Sitoutumista

Tarjoamme sinulle

Mahdollisuuden haastaa itseäsi ja kehittyä ammattilaisena
Mahdollisuuden vakituistua Sisuwoodille
Työn hyvämaineisessa yrityksessä
Osaamiseesi perustuvan palkkauksen
Uudet tuotantotilat
Vakaan työnantajan
Tiimin tuen työssäsi

Arvostamme

Kokemusta CNC-koneistuksesta ja kalusteasennuksesta
Mahdollista kiinnostusta yrittäjyyteen

Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi osoitteessa www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten haethan pian! Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja

Hennariikka Hasala
Asiakkuuspäällikkö
StaffPoint Oy
045 7881 6761 || Palvelukeskus 030 047 2000
hennariikka.hasala@staffpoint.fi || www.staffpoint.fi

Puuseppä, Sisuwood Oy, Juva

Etelä-Savo
51900 Juva
Kokopäiväinen

Julkaistu 10.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus