Skip to main content

Puutarhamyyjä K-Rauta Rovaniemelle

Hakuaika alkaa: 27.01.2022
Hakuaika päättyy: 15.02.2022

Oletko ihmisten kanssa luontaisesti toimeentuleva persoona ja haluaisit päästä työskentelemään asiakaspalvelun pariin? Puutarha ja siihen liittyvät tuotteet sinulle tuttuja aiemmista töistä tai projekteista?

Etsimme K-Rauta Rovaniemelle Puutarhamyyjää. Voisitko se olla Sinä?

Mitä odotamme sinulta?
Työssäsi toimit asiakaspalvelijana puutarhamyymälässä, missä neuvot ja opastat asiakkaita Pihan rakentamisessa ja puutarhahoitoon liittyvissä asioissa ja tuotevalinnoissa. Työssäsi toimit laajan tuotevalikoiman parissa, missä esimerkiksi erilaiset kukat, kasvit, lannoitteet, työvälineet sekä niihin liittyvät tarvikkeet tulevat sinulle tutuiksi.

Odotamme sinulta vahvaa tuotetuntemusta tai olet ehkä työskennellyt rautakaupassa aiemmin. Olet ihmisten kanssa toimeentuleva persoona ja koet asiakaspalvelu- ja myyntityön itsellesi luontevaksi. Työntekijänä olet oma-aloitteinen, omaat aktiivisen työskentelyotteen asiakaspalvelutilanteissa ja olet tiimipelaaja.

Työt alkavat heti oikean henkilön löydyttyä. Työ on vakituista (37,5h/vko) ja sitä tehdään kaikkina kaupan aukioloaikoina

Miltä kuulostaisi työt K-Raudassa?
Tarjoamme sinulle alan johtavan ketjun puitteet, verkostot, K-ryhmän henkilökuntaedut sekä mahdollisuuden oppia ja haastaa itseäsi. Rovaniemen K-Rauta on paikallinen kauppiasyritys joka työllistää tällä hetkellä noin 27 rakentamisen ja vähittäiskaupan ammattilaista.

Hae tehtävään?
Lisätietoja tehtävästä antaa kauppias Antti-Jussi Toivonen 040-5855231 (arkisin klo 13-15).
Lähetä hakemuksesi 15.2 mennessä sähköpostilla [email protected]

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti