Skip to main content

Puutarhamyyjiä kesäksi (30h/vko) K-Rauta Välivainio, Oulu

Hakuaika alkaa: 11.01.2022
Hakuaika päättyy: 06.02.2022

Hei sinä kaupan alan ja asiakaspalvelutyön osaaja! Nautitko asiakkaiden palvelemisesta ja omaat aiempaa kokemusta puutarhamyymälästä? Etsitkö uusia työmahdollisuuksia? Jatka lukemista, sillä meillä on tarjolla sinulle loistava työmahdollisuus asiakkaallamme, sillä:

Etsimme K-Rauta Välivainiolle MYYJIÄ PUUTARHAMYYMÄLÄÄN kesäkauden ajaksi!

Pääset työskentelemään asiakkaamme osaavassa myymälän tiimissä puutarhamyymälän puolella, toimien hyvän asiakaspalvelukokemuksen luojana varmistaen, että asiakas haluaa aina palata uudestaan. Pääasiallinen työnkuvasi koostuu asiakaspalvelusta ja myyntityöstä puutarhatuotteiden parissa. Lisäksi työnkuvaan kuuluu tuotteiden esillepano sekä tarvittaessa kassatyöskentely.

Mitä odotamme:

Odotamme sinulta jo jonkin verran aiempaa kaupan alan kokemusta ja tuntemusta puutarha-alalta ja kasveista tai soveltuvaa koulutusta. Toivomme sinun omaavan asiakaspalveluhenkisen ja työhön tarttuvan työskentelyotteen sekä motivoituneen ja vastuullisen tavan toimia työssä.

Mitä tarjoamme:

Työt alkaa huhti-toukokuun aikana joustavasti tilanteesi mukaan ja töitä on tarjolla kesän ajalle, alustavan arvion mukaan 2-3 kuukautta. Työtä on tarjolla noin 30h/vko ja työtä tehdään 2-vuorossa, kaupan aukioloaikojen mukaan. Saat perehdytyksen työhösi.
Pääset työskentelemään osana K-Raudan osaavaa myymälän porukkaa puutarhamyymälässä. K-Raudassa työskennellään rautaisella otteella, reippaassa tahdissa, mutta rennolla ja iloisella mielellä. Kesätöissä monipuoliset kaupan työtehtävät tekevät päivistäsi vaihtelevia ja kiinnostavia. Meillä ei kesä mene hukkaan! Hae pian, sillä nämä työpaikat viedään käsistä!

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:

Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle. Voit jättää hakemuksen ohessa olevasta hakulinkistä.
https://eezy.fi/fi/tyopaikat/265604448

Hakuaika päättyy 6.2.2022 klo 23:59.

Lisätiedot ja yhteystiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Sini Setälä
Henkilöstökonsultti
Eezy VMP
040 307 5300
[email protected]

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Puutarhamyyjiä kesäksi (30h/vko) K-Rauta Välivainio, Oulu

Kesko Oy Kauppiaat
Oulu
Kesätyö

Julkaistu 07.02.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti