Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja kuin tämä

Puutarhaosaston myyjä K-Rauta Lanternaan

Puutarhaosaston myyjä K-Rauta Lanternaan, Helsinki

Etsimme reippaalla meiningillä varustettua PUUTARHAOSASTON MYYJÄ osaksi K-Rauta Lanternan porukkaa. Jos asiakaspalvelu ja monipuolinen kesätyö saa sinutkin innostumaan, voit olla juuri sopiva tekijä tähän tehtävään.

Viihdyt K-Raudassa varmasti, jos:

Pidät monipuolisesta työstä - K-Raudan myyjänä pääset nauttimaan mukavan monipuolisesta työnkuvasta: työsi painottuu asiakaspalvelu- ja myyntitehtäviin.

Myymälätyöskentely on sinulle tuttua - Toivomme että olet työskennellyt puutarha-alalla aiemminkin, ja iloitset päästessäsi työskentelemään asiakkaiden parissa.

Rakastat reipasta meininkiä - K-Raudassa kukoistaa reilu meininki ja arvostava ilmapiiri.

Toivomme, että olet valmis astumaan puutarhamyyjän saappaisiin mahdollisimman nopealla aikataululla. Työt jatkuvat kesäkuun loppuun asti, ja tunteja on tarjolla 37,5 h/viikko. Työvuoroja on kaikkina myymälän aukioloaikoina, myös viikonloppuisin, ja palkkaus määrittyy kaupan alan työehtosopimuksen mukaan. Työsuhde solmitaan Baronan kanssa.

Sinä reipas, kesätyötä vailla oleva puutarhasta ja kasveista kiinnotunut hakija, laita hakemusta tulemaan ja nappaa tästä loistotyöpaikka!

Huomioithan, että hakemuksia käsitellään heti niiden saavuttua ja paikka täytetään sopivan työntekijän löydyttyä. Älä suotta jätä hakemistasi viimeiseen päivään, sillä viemme rekrytointiprosessia eteenpäin jo hakuajan kuluessa.

Hae tehtävää alla olevan linkin kautta.

Suoritamme ensimmäisen haastattelukierroksen videokysymyksillä. Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme myös varsinaiset haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina RecRight Live -työkalumme kautta.

Hae paikkaa viimeistään 04.05.2021 mennessä klikkaamalla tästä.

Lisätietoja tehtävästä: rauni.puumalainen@barona.fi

K-Rauta Lanterna (Rauta-Hannu Oy)

K-Rauta haluaa tehdä rakentamisesta, remontoinnista ja rautakauppa-asioinnista yllättävän helppoa ja antaa yritysasiakkaille lisää aikaa työntekoon. K-Rauta tarjoaa rakentamisen, remontoinnin, pihan ja puutarhan sekä sisustamisen ja kodin kalustamisen tuotteet ja palvelut kuluttaja- ja yritysasiakkaille.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona Myynti & Kauppa tarjoaa loistavan ponnahduslaudan työelämään sekä mahdollisuuksia heille, jotka syttyvät suurimmista haasteista. Hoidamme työsuhteet laadukkaasti ja pidämme osaajistamme huolta. Vasta-alkajana löydät meiltä työn, joka joustaa elämän rinnalla, ja saat samalla arvokasta työkokemusta - myyntitaitoja tarvitsee jokainen. Konkarille meillä on tarjolla haasteellisimpia myynnin töitä, kuten myynnin johtamista ja muita esimiesvastuita.

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Puutarhaosaston myyjä K-Rauta Lanternaan

Barona Myynti & Kauppa
Helsinki
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö
Muu koulutustaso

Julkaistu 06.05.2021

Jaa työpaikkailmoitus