Skip to main content

Puutarhuri tai vastaava, Hämeenlinna

Me Metsähallituksessa kasvatamme huomista. Hoidamme ja suojelemme luontoa, luomme mahdollisuuksia vastuulliselle liiketoiminnalle, tuotamme kestävästi hoidetuista metsistä uusiutuvaa raaka-ainetta sekä tarjoamme mahdollisuuksia nauttia luonnosta retkeillen ja eräillen. Miljoonat ihmiset saavat työstämme iloa, terveyttä ja hyvinvointia. Meitä on yli tuhat ympäri Suomen, liity osaksi monimuotoista joukkoamme.

Haemme nyt joukkoomme puutarhuria tai vastaavaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.1-31.12.2022 Järvi-Suomen luontopalvelut -yksikköön.

Puutarhurina vastaat Aulangon luonnonsuojelualueen puiston- ja luonnonhoidon tehtävien suunnittelusta ja toteuttamisesta sekä palveluvarustuksen huollosta ja ylläpidosta. Johdat mm. vieraslajien poistamista, polkujen raivaamista ja rakentamista, vanhan Ruusulaakson elvyttämistä ja metsänvartijan pihan hoitoa. Tarvittaessa työskentelet myös muilla Kanta-Hämeen kohteilla. Metsähallitus tekee yhteistyötä Rikosseuraamuslaitoksen kanssa ja Aulangon luonnonsuojelualueella työskentelee 2-3 avovankia sekä yksi huoltotyöntekijä, joiden työnjohto kuuluu tehtäviisi. Työpisteenä toimii Aulanko.  

Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta vastaavista tehtävistä sekä hyviä maastossa liikkumisen taitoja. Osaat käyttää tavanomaisia toimisto-ohjelmia, sinulla on hyvät yhteistyötaidot sekä B-ajokortti. Erilaisten työkoneiden ja kaluston käyttötaidot, alueiden tuntemus ja kokemus vankityönjohdosta katsotaan eduksi. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkuvan yhteiskunnallisesti merkityksellisessä organisaatiossa. Palkkaus määräytyy Metsähallituksessa noudatettavan palkkausjärjestelmän mukaan työn vaativuuden ja henkilökohtaisen työsuorituksen perusteella.

Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi. Hyväksytty henkilöturvallisuusselvitys on ehtona henkilön palkkaamiselle.

Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 5.12.2021 osoitteessa www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat

Pyydämme liittämään mukaan myös CV:si.

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Kysymyksiisi vastaa puistomestari Anne Halla-aho, puh. 0400 549644. Tavoitettavissa ti-pe klo 9-10.

Puutarhuri tai vastaava, Hämeenlinna

Hämeenlinna
Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 19.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus