Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Puutarhuriksi TL-Maint:lle

Haemme nyt asiakkaallemme PUUTARHURIA kesäkaudelle 2022.

Puutarhurin työtehtäviin kuuluvat muun muassa viheralueiden hoitotyöt, kitkeminen, pensaiden leikkuut, kausikasvien hoitotyöt sekä kastelut ja viherkasvien hoito. Työ on vaihtelevaa sekä monipuolista ja ajoittain on hyvä varautua myös pieneen kiireeseen. 

Tehtävien hoitaminen edellyttää tiimityötaitoja sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Toivomme, että sinulla löytyy jo aikaisempaa viheralan kokemusta, tai tehtävää tukeva koulutus. Myös alalle opiskelevat hakijat huomioidaan ja tehtäviin annetaan kattava perehdytys. Tärkeintä tehtävässä on reipas asenne työtä kohtaan. Voimassa oleva kasvinsuojelututkinto ja työturvallisuuskortti katsotaan eduksesi. 

Vihertyökausi kestää huhtikuusta marraskuuhun ja työsuhde sijoittuu sopimuksen mukaan tälle välille. Työssä kohteiden välillä liikutaan pakettiautolla, joten työssä vaaditaan B-ajokorttia. Työaika on pääsääntöisesti arkisin 07:00-15:00 ja työtä on tarjota täysillä viikkotyötunneilla. Yrityksen käytössä on kiinteistöalan työehtosopimus. Sopimus solmitaan aluksi GoOn:n kautta määräaikaisena kesäkauden ajalle, mutta sopimuksen päätyttyä on mahdollista työllistyä TL-Maint:n sisällä muihin työtehtäviin.

Jos koet olevasi etsimämme motivoitunut ja näppärä tekijä, jätä hakemuksesi palkkatoiveineen Go On:n nettisivujen kautta mahdollisimman pian. Hakuaika päättyy sunnuntaina 5.6.2022, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Jyväskylän HR-koordinaattori Pinja Hytönen / +358 40 820 6963 / [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Puutarhuriksi TL-Maint:lle

Jyväskylä
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 06.06.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti