Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Pyöräkoneenkuljettaja, Hämeenlinna

Pyöräkoneenkuljettaja, Hämeenlinna

Asiakkaamme etsii pyöräkoneenkuljettajaa Hämeenlinnaan murskeasemalle. Asema pyörii ympäri vuoden. Työ suhde alkaa määräaikaisella ja onnistuneen määräajan jälkeen on mahdollista jatkaa asiakkaan kirjoilla.

Tehtävänäsi on murskansyöttö pyöräkoneella, päivittäiset ylläpitotehtävät, pienimuotoiset huoltotyöt ja muut mahdolliset asiakkaan osoittamat työtehtävät.

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset vankan pyöräkoneella ajotaidon, voimassa olevat tie- ja työturvallisuuskortit sekä eduksi katsomme koneenkorjaustaidon.

Bolttilaisena sinulle kuuluu:

+ Tes ja kokemusta vastaava palkkaus
+ Laadukas työterveyshuolto
+ Turvalliset työvaatteet ja varusteet
+ Bonusta hyvin tehdystä työstä

Työ alkaa määräaikaisena 3-6kk ja onnistuneen määräajan jälkeen jatkuu vakituisena asiakkaan kirjoilla. Murska pyörii ympäri vuoden.

Haethan paikkaa pian. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Haku päättyy: 7.11.2021

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme tekijöitä yli 800 asiakkaallemme, joiden joukossa ovat rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kiinteistöhuollon ja HoReCan suurimmat toimijat.

Tarjoamme sinulle:

  • Aina vähintään TES:n mukaisen, hyvän palkan sekä bonusta erinomaisesta työstä.
  • Työterveyspalvelut käyttöösi heti ensimmäisestä päivästä alkaen.
  • Laadukkaat työvaatteet ja -varusteet.
  • Erinomaisen mahdollisuuden päästä urallasi eteenpäin.
  • Ammatti- ja kielitaitoista apua sekä neuvontaa työsuhdeasioihin.
  • Käyttöösi Boltin oman sovelluksen, jonka kautta haet tulevia töitä nopeasti ja helposti sekä tavoitat yhteyshenkilösi vaivatta.
  • 250 euron suosittelubonuksen sinulle ja suosittelemallesi kaverille, kun teillä tulee 300 työtuntia täyteen Boltilla (edellyttää voimassa olevaa työsuhdetta Boltilla).

Henkilöstöpalveluyritysten liiton HPL:n ja Rakennusteollisuusliiton RT:n jäsenenä hoidamme työsuhteeseesi liittyvät asiat luotettavasti ammattitaidolla. Lähetä siis hakemuksesi, niin otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian!

Pyöräkoneenkuljettaja, Hämeenlinna

Hämeenlinna
Kokopäiväinen

Julkaistu 08.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus