Skip to main content

Pyöräkoneenkuljettaja murska-asemalle

Asiakkaanamme toimii yli kolmenkymmenen vuoden kokemuksella maanrakennusalan palveluita tarjoava perheyritys. Yrityksen toiminta on vuosien saatossa laajentunut ja tänä päivänä palveluihin kuuluvat maanrakennustyöt, kiviainestyöt, puukauppa sekä erilaiset raskaan kaluston palvelut, kuten tie- ja kaivuutyöt.

Etsimme nyt asiakkaallemme PYÖRÄKONEEN KULJETTAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen murska-asemalle Joroisiin!

Työssäsi tulet toimimaan siirrettävällä murska-asemalla pyöräkoneenkuljettajan tehtävissä. Työhösi sisältyy murskan syöttö ja alta-kantaminen ja kalustosta löytyy Volvon ja Caterpillarin pyöräkoneita. Tehtävään valittavalta edellytetään aiempaa kokemusta murska-asemalla työskentelystä, hyvää fyysistä kuntoa sekä tarvittaessa joustavuutta työaikojen suhteen. Toivomme, että sinulta luonnistuvat tarvittaessa myös koneiden huolto- ja korjaustehtävät.

Murska-asema tulee siirtymään seuraavaan kohteeseen arviolta syksyn aikana. Mikäli sinulla on kiinnostusta reissutyöhön, pääset siirtymään murskan mukana. Työ on kaksivuorotyötä ja työtä tehdään ma-pe. Palkkauksessa sovelletaan infra-alan työehtosopimusta.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vakituiseen työsuhteeseen vakavaraisessa perheyrityksessä, jossa osaamistasi arvostetaan. Voit olla joko paikallinen tai reissutöihin kaipaava tekijä. Reissutöissä sinulle tarjotaan majoitus, sekä asianmukaiset päiväraha- ja kilometrikorvaukset.

Lisätietoja:

Markus Kilpeläinen 050 444 4495
markus.kilpeläinen@sihti.fi

Heidi Hämäläinen 040 558 9342
heidi.hamalainen@sihti.fi

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

Rekrytointipalvelu Sihti on henkilöstöpalvelualan kasvuvoimainen ammattilainen ja toimii osana Adecco-Groupia, joka on maailman suurin henkilöstöpalvelualan toimija. Tavoitteenamme on kulkea henkilöstöpalveluiden etulinjassa myös lokaalisti ja olla alan pätevin pelaaja!

Lisätietoja tehtävästä antaa: Heidi Hämäläinen, heidi.hamalainen@sihti.fi

Pyöräkoneenkuljettaja murska-asemalle

Sihti
Varkaus
Kokopäiväinen

Julkaistu 22.06.2022

Jaa työpaikkailmoitus