Skip to main content

Pysäköinnintarkastaja

Espoon kaupungin kaupunkitekniikan keskuksen viranomaistehtävät-yksikkö huolehtii kunnallisesta pysäköinninvalvonnasta, ajoneuvojen siirroista sekä kaupunkitekniikan keskuksen lakiasioista. Pysäköinnintarkastajan virkoja on 14.

Pysäköinnintarkastajat huolehtivat kaupungin pysäköintipolitiikan toteutumisesta tienkäyttäjiä neuvomalla ja virheellisestä pysäköinnistä antamalla huomautuksia tai pysäköintivirhemaksupäätöksiä. Tarvittaessa pysäköinnintarkastajat osallistuvat myös ajoneuovojen siirtämistä koskevien päätösten valmisteluun. Tehtävää suoritetaan arkisin kahdessa vuorossa sekä viikonloppuisin. Käytössä on liukuva työaika.

Työpaikan nimi: Kaupunkitekniikan keskus
Työaika: 38 h 15 min viikossa

Haettavat tehtävät ovat virkasuhteisia.

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Henkilöauton kuljettamiseen oikeuttava ajokortti, tehtävien hoitamiseksi tarpeellinen liikennettä ja joutokäyntiä koskevien sääntöjen tuntemus. Pätevyysvaatimuksista on säädetty pysäköinninvalvontaa koskevassa laissa.

Tehtävässä edellytetään asiakaspalveluosaamista ja valmiutta ilta- ja viikonlopputyöskentelyyn.

Arvostamme Espoon kaupungin katuverkon tuntemusta.

Luomme päivittäisellä työllämme toimivat ja viihtyisät edellytykset asumiselle ja yrittämiselle. Keskeisiä tehtäviämme ovat kaupunkirakenteen ja terveellisen asuinympäristön kehittäminen, kunnallistekniikan suunnittelu ja rakennuttaminen sekä kaupungin maaomaisuudesta ja toimitiloista huolehtiminen. Toimialamme tarjoaa monipuoliset ja haastavat työtehtävät innovatiivisessa työympäristössä sekä mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen. Teemme työtä verkostomaisesti ja kumppanuutta arvostaen
Kaupunkitekniikan keskus turvaa osaltaan kaupunkielämän perusedellytykset. Niihin kuuluvat kadut, tiet ja viherympäristö.

Yhteystiedot: Tehtävistä lisätietoja antaa valvontapäällikkö Pekka Kuusinen, 043 826 5192 ja palvelupäällikkö Kari Miettinen, 050 468 9260
Työpaikan osoite: Virastopiha 2 C, 02770 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2165,41 €/kk
Työaika: 2-vuorotyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 05.11.2021 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-04-147-21/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 20.10.2021
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11016118

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti