Skip to main content

Meitä Orionilaisia on 3200 yli 20 maassa ja työskentelemme hyvinkin erilaisissa tehtävissä. Joukostamme löytyy niin tutkijoita ja laborantteja kuin insinöörejä ja IT-asiantuntijoitakin sekä tuotantotyöntekijöitä ja monia muita. Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia sekä vastuullisia tehtäviä aidosti monialaisessa ympäristössä. Kannustamme oman osaamisen kehittämiseen ja tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa työtehtäviin ja oman urapolun luomiseen Orionilla. Me etsimme oman alansa huipputekijöitä, jotka jakavat aidon innostuksemme siihen, mitä teemme. Tehtävän kuvaus

QC Techniciania työskentelet arkisin 2-vuorotyössä Inhalaatiotiimissä Orionin toimipaikassa Espoossa. Tiimiimme kuuluu noin 20 henkilöä. Tehtäviisi kuuluu inhalaatiotuotteiden analysointi pääosin nestekromatografisilla menetelmillä, työnsuorituksen ja tulosten dokumentointi GMP:n (good manufacturing practices) mukaisesti sekä analysoinnissa käytettävien laitteiden vastuutehtävät. Tehtävä on vakituinen.

Yksikön kuvaus

Orionin kemiallinen laadunvalvonta vastaa pakkausmateriaalien, raaka-aineiden sekä valmisteiden kemiallisesta laadunvalvonnasta, valmisteiden kaupallisesta säilyvyysseurannasta sekä tuotannon puhdistusanalytiikasta. Osastollamme työskentelee noin 140 kemian alan osaajaa Espoossa sekä Turussa merkittävänä osana toimitusketjua.

Edellytykset

Tehtävässä menestyminen edellyttää laborantin tai vastaavaa koulutusta. Olet työssäsi hyvin huolellinen ja järjestelmällinen. Analysointityö tapahtuu itsenäisesti, mutta tiimin jäsenenä ja töiden sujuvuuden kannalta sinulta edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja. Työkielenä käytät suomea, mutta sinulla on myös perusosaaminen englannista. Katsomme eduksi kokemuksen lääketeollisuudesta, GMP ympäristöstä sekä HPLC analytiikasta. Tehtävässä työskentely edellyyttää myös tietoteknistä osaamista.

Tarjoamme

Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä lääketeollisuuden kehittyvässä ympäristössä ja mahdollisuutta kasvaa inhalaatiotuotteiden asiantuntijaksi.

Meille orionilaisille on tärkeää vaalia keskinäistä arvostusta ja kunnioitusta toistemme työtä ja näkemyksiä kohtaan. Muiden kuuntelu ja erilaisten näkökulmien huomioiminen ovat meillä arvokkaita ominaisuuksia saavuttaa tuloksia yhdessä. Työtä teemme tinkimättömällä asenteella, jotta Orion menestyy myös tulevaisuudessa. Lue lisää Orionin arvoista tästä.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuohjeet

Mikäli kiinnostuit, niin haethan tehtävään 22.10.2021 mennessä. Hakemuksia käsitellään jo hakuajalla, niin haethan tehtävään mahdollisimman pian.

QC-specialist, Team Leader Anna-Riina Karppinen vastaa mielellään kysymyksiin, puh. 050 966 4506.

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.
Valitusta henkilöstä tullaan myös teettämään turvallisuusselvitys ennen työsuhteen alkua.

WWW-osoite: http://www.orion.fi
Yhteystiedot: QC-specialist, Team Leader Anna-Riina Karppinen, puh. 050 966 4506 (parhaiten tavoitettavissa ma-pe 8-11 ja 14-16).
Työpaikan osoite: 02200 ESPOO
Palkkaus: Sopimuksen mukaan
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työaika: 2-vuorotyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 22.10.2021
Ilmoitus jätetty: 24.09.2021
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 10971240

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

.

QC Technician

Orion Oyj
Espoo
Espoo
Vakituinen, Kokopäiväinen
Ei työkokemusta

Julkaistu 24.09.2021

Jaa työpaikkailmoitus