Skip to main content

Quality Control-työntekijöitä KYC-projektiin pankkisektorille

Etsimme nyt analyyttisia ja finanssialan kokemusta omaavia henkilöitä pankkisektorille asiakkaiden tuntemisen projektiin. Projektissa pääset syventämään osaamistasi asiakkaan tuntemisen prosesseista sekä kerryttämään kokemusta tärkeästä ja tarkkuutta vaativasta tehtävästä yhdessä Pohjoismaiden suurimmista pankeista. Mikäli olet työntekijänä tarkka ja tehokas, sinulla on ymmärrystä ja osaamista finanssialalta sekä kokemusta KYC-prosesseista, hae paikkaa! Työ alkaa mahdollisimman pian.

Kuvaus

Tässä tehtävässä työskentelet pankkisektorin asiakkaiden tunnistamisen prosessien parissa. Työssäsi varmistat sen, että asiakkaiden tunnistamiseen liittyvä dokumentointi on kunnossa ja että laadulliset vaatimukset täyttyvät. Vastaat KYC-tietojen tarkistamisesta ja laadunvalvonnasta sekä myös AML-asioista.

Projektityöntekijänä toivomme sinulta tarkkaa ja omatoimista työotetta sekä ymmärrystä KYC-prosesseista. Tässä tehtävässä pääset osaksi tärkeää projektia missä sinulla on mahdollisuus päästä työskentelemään erittäin mielenkiintoiseen toimintaympäristöön.

Tarjoamme

•   Mahdollisuuden kehittää osaamistasi mielenkiintoisessa ympäristössä
•   Tärkeän tehtävän osana projektia
•   Tilaisuuden päästä työskentelemään yhteen Pohjoismaiden suurimmista pankeista

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä

Työtehtävät

•   Asiakkaiden tunnistamiseen (KYC) liittyvät prosessit ja laadunvalvonta
•   KYC:n liittyvä analysointi ja niihin liittyvät sisäiset toimenpiteet

Etsimämme henkilö on

Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on kokemusta finanssisektorilta sekä KYC-prosesseista ja yleisesti ymmärrystä asiakkaan tunnistamiseen liittyvistä asioista ja prosesseista. Työntekijältä arvostamme itsenäistä ja rohkeaa työskentelyotetta ja asennetta, sekä tehokkuutta ja oma-aloitteisuutta. Kommunikoit sujuvasti niin suomeksi, ruotsiksi kuin englanniksikin ja työskentelet hyvin osana tiimiä. Hyvät tietotekniset taidot nähdään eduksi tehtävässä.

Muuta tietoa

Aloitus: Mahdollisimman pian

Kesto: Projekti, vuoden 2021 loppuun asti

Sijainti: Helsinki, työ tulee alkamaan etänä ja on mahdollista, että työ tapahtuu pitkälti etätyönä

Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakkaamme puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Infoa asiakkaasta

Asiakkaamme on yksi Pohjoismaiden suurimmista ja johtavista toimijoista pankkisektorilla.

Kysyttävää? info@academicwork.fi, Ilmoitusnumero: 15055119

Quality Control-työntekijöitä KYC-projektiin pankkisektorille

Helsinki
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 07.06.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Ei tiedossa

Jaa työpaikkailmoitus