Skip to main content

Quality Engineer

Oletko tuloksia aikaansaava ja energinen henkilö ja haluat kehittää itseäsi laadun ammattilaiseksi?

 

Haemme nyt Laatuinsinööriä, joka tukee Virtauksensäätö -liiketoimintalinjaa kaivos- ja metalliteollisuudessa.

 

Valmetin Virtauksensäätö-liiketoimintalinja kuuluu alan johtaviin virtauksensäätöratkaisujen ja -palveluiden toimittajiin. Venttiilimme ja venttiiliautomaatioratkaisumme tunnetaan laadusta, luotettavuudesta ja turvallisuudesta. Asiakkaamme toimivat öljyn- ja kaasunjalostusteollisuuden, sellu-, paperi- ja biotuoteteollisuuden, kemianteollisuuden, sekä muiden prosessiteollisuuksien aloilla. Olemme 100 %:sti sitoutunut luomaan uutta määritelmää luotettavuudelle.

 

Tehtävä on vakituinen ja sijaitsee Lappeenrannassa.

 

Tehtävän kuvaus

 

Päätehtävänä vastaat Lappeenrannan ja Kouvolan yksiköiden sertifioitujen laatujärjestelmien ylläpidosta sekä laadunkehityksestä ja -varmistuksesta huolehtimalla asiakastyytyväisyyden toteutumisesta ja laatukustannusten minimoimisesta. Johdat laadunkehitysprojekteja yhdessä organisaation sekä mm. tavarantoimittajien kanssa sekä vastaat laatupalautteiden ja kehitysehdotusten käsittelystä yhteistyössä muun organisaatiomme kanssa. Tehtäviisi kuuluu lisäksi myös laatu-, ympäristö- ja turvallisuusraportointia sekä osallistumista HSEQ-järjestelmän ylläpitoon ja kehittämiseen.

 

Odotamme sinulta

 

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää, että sinulla on tekninen koulutus (DI tai ins.) ja muutaman vuoden kokemus tuotannon laatuasioiden hoidosta. Kokemus turvallisuus- ja ympäristöasioista katsotaan eduksi. ISO9001, ISO14001 ja ISO45001 -laatujärjestelmät ovat sinulle tuttuja.

Olet tottunut ratkomaan ongelmia ja löytämään niiden juurisyyt. Toimit joustavasti erilaisten ihmisten kanssa ja omaat hyvät organisointi- ja vuorovaikutustaidot. Arvostamme lisäksi kokemusta erilaisista valmistustekniikoista. Tulet hyvin toimeen myös eglannin kielellä.

 

Tarjoamme sinulle

 

Tarjoamme sinulle monipuolisen, itsenäisen ja vastuullisen tehtävän, jossa voit haastaa itseäsi ja työskennellä tiiviisti toimittajiemme, asiakkaidemme ja muun organisaatiomme kanssa. Pääset työskentelemään kansainvälisessä yrityksessä johtavien prosessiteollisuuden tuotteiden parissa arvostetussa globaalissa yhtiössä. Tueksesi saat mukavan työyhteisön sekä ison yrityksen edut ja kehittymismahdollisuudet.

 

Lisätietoja

 

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Sourcing and Procurement Manager Toni Turkkila, toni.turkkila@valmet.com

 

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä,  joten täytäthän sähköisen hakulomakkeen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 4.10.2022.

Liitäthän hakemukseen CV:si ja palkkatoiveesi.

 

Valmet Suomi on savuton työpaikka.

 

Kun kaikki toimii yhteen

Valmetissa kohtaavat parhaat kyvyt monesta eri maasta ja kulttuurista. Olemme maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. 17 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa ovat sitoutuneet parantamaan asiakkaidemme suorituskykyä. Tämä vaatii luovuutta, teknologisia innovaatioita, palveluosaamista - ja ennen kaikkea tiimityötä.

Liity tiimiimme! www.valmet.com/careers

 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Quality Engineer

Lappeenranta
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 28.09.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Eezy Oyj
Uusimaa
Adecco
Laitila
Airtame
Kööpenhamina
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti