Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Raakapuu, kuljetussuunnittelija

Haluatko työskennellä logistiikan ytimessä? Meillä pääset tekemään merkityksellistä työtä, ja olet mukana mahdollistamassa vastuullisempaa tapaa kuljettaa tuotteita teollisuuden tarpeiden mukaisesti. 

Haemme raakapuukuljetusten kuljetussuunnitteluun uutta suunnittelijaa.

Kuljetussuunnittelijana vastaat joko nimetyn maantieteellisen alueen tai muun sinulle osoitetun vastuualueen suunnittelusta. Työssäsi laadit suunnitelmia teollisuuden kuljetustarpeisiin ja kehität kuljetusratkaisuja yhdessä asiakkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa. Tehtävänäsi on varmistaa asiakkaan kuljetustarpeiden toteutuminen kustannustehokkaasti muuttuvassa toimintaympäristössä tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden, myynnin ja muiden resurssilajien suunnittelijoiden kanssa. 

Kuljetussuunnittelijana olet osa VR Transpoint:n rautatielogistiikan suunnitteluyksikköä. Toimipaikkana on Helsinki, mutta tehtävä sisältää matkustusta kotimaassa.

Sinulla on loistavat edellytykset tähän tehtävään, jos

 • Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. insinööri). 
 • Olet analyyttinen ja oma-aloitteinen. Viet tehtäviäsi innostuneesti ja määrätietoisesti eteenpäin. 
 • Olet kehittämishakuinen, löydät oleelliset asiat monimutkaisista kokonaisuuksista, hahmotat ratkaisujen taloudelliset vaikutukset. 
 • Sinulla on hyvät sosiaaliset taidot ja työskentelet sujuvasti tiimin kanssa. Tehtävästä hyvin suoriutuminen edellyttää kuitenkin kykyä tehdä itsenäisiä johtopäätöksiä.
 • Sinulla on aiempaa osaamista logistiikasta tai prosessiteollisuudesta. Kokemus asiakasrajapinnassa toimimisesta katsotaan eduksesi.

10 syytä valita meidät

 1. Työ, jolla on keskeinen merkitys suomalaisessa yhteiskunnassa, sillä pidämme teollisuuden pyörät pyörimässä. 
 2. Pienennämme toiminnallamme yhteiskunnan hiilijalanjälkeä 
 3. 5 800 mukavaa työkaveria ja ammattilaista
 4. Monenlaisia koulutus- ja oppimismahdollisuuksia sekä erilaisia urapolkuja
 5. Kilpailukykyinen kuukausipalkka ja kannustavat palkitsemismallit 
 6. Työaikajoustoja eri elämäntilanteisiin ja etätyömahdollisuuden 
 7. Erinomaiset vapaa-ajan matkustamisen edut kotimaan raiteilla sekä monipuolisia matkailu- ja virkistysmahdollisuuksia Suomessa ja ulkomailla
 8. Tukea liikunta- ja kulttuuriharrastuksiisi sekä päivittäiseen lounasruokailuun
 9. Laajat työterveyshuollon palvelut
 10. Modernit työvälineet ja työtilat

Kaikkea toimintaamme ohjaa vastuullisuus ja jatkuva kehittyminen, sillä haluamme olla myös jatkossa merkittävä logistiikan edelläkävijä. Panostamme vahvasti tulevaisuuteen ja digitalisaatioon. Tekemisemme keskiössä ovat asiakkaat, kasvu ja henkilöstön hyvinvointi. Olemme kiinnostuneita aina, kun hyviä osaajia on liikkeellä. Kehitämme toimintaamme yhdessä henkilöstön kanssa, sillä haluamme, että työntekijämme menestyvät ja voivat hyvin. Uskomme hyvän työntekijäkokemuksen tuottavan myös parhaan asiakaskokemuksen.

Lue lisää meistä työnantajana >>

Kiinnostuitko?

Hienoa! Haluaisimme ehdottomasti kuulla sinusta ja osaamisestasi lisää, joten jätä hakemus viimeistään 15.10.2021 mennessä oheisen linkin kautta.

Kaipaatko lisätietoa?

Lisätietoja tehtävästä antaa Raakapuusuunnittelun suunnittelupäällikkö Miikka Kitusuo sähköpostitse Miikka.Kitusuo@vrtranspoint.fi tai puhelimitse +358408625611.

VR Transpoint on logistiikan kokenut moniosaaja – raiteilla ja renkailla. Tarjoamme kattavat rautatielogistiikan sekä kotimaan ja kansainvälisen maantielogistiikan palvelut teollisuuden tarpeisiin. Meillä tehdään työtä, jolla on keskeinen merkitys suomalaisessa yhteiskunnassa. Olemme vahva tukijalka teollisuudelle ja pidämme sen pyörät pyörimässä. Olemme osa VR Groupia, sen uudistuva ja vastuullinen logistiikan ammattilainen.


Raakapuu, kuljetussuunnittelija

Helsinki
Kokopäiväinen

Julkaistu 16.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 ?

Jaa työpaikkailmoitus