Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Radiokemian laborantti, määräaikainen

Fortumissa ajamme muutosta, jolla on merkitystä. Olemme eurooppalainen energiayhtiö, joka toimittaa asiakkailleen sähköä, kaasua, lämpöä, jäähdytystä sekä älykkäitä ratkaisuja resurssitehokkuuden parantamiseen. Yhdessä tytäryhtiömme Uniperin kanssa olemme Euroopan kolmanneksi suurin CO2-päästöttömän sähkön tuottaja. Noin 20 000 ammattilaistamme sekä toimintamme yli 40 maassa takaavat, että meillä on asiantuntemusta ja voimavaroja kasvaa ja viedä energiamurrosta eteenpäin. Kulttuurimme pohjautuu avoimeen johtamiseen, jatkuvaan kehittymiseen sekä uteliaisuuteen uusia ratkaisuja kohtaan. Haluatko ottaa aktiivisen roolin puhtaamman maailman puolesta? Liity mukaan johtamaan muutosta kanssamme! www.fortum.fi

Generation-divisioona vastaa Fortumin sähköntuotannosta, tuotannon optimoinnista ja trading-toiminnasta Pohjoismaissa. Siihen kuuluvat ydinvoima-, vesivoima- ja tuulivoimatuotanto, sähköntuotannon optimointi ja sähkökauppa, markkina-analyysi sekä ydinvoiman asiantuntijapalvelut.

Työnkuvasi

Haemme laboranttia määräaikaiseen työsuhteeseen (10.1.2022 - 31.12.2022) Loviisan voimalaitoksen käyttökemiaryhmään. Työtehtäviin kuuluu voimalaitoksen radiokemian seurantaan liittyvät näytteenotot, analysointi, sekä raportointi.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme monipuoliset ja haasteelliset työtehtävät. Tulet työskentelemään yhdessä osaavan tiimin kanssa mukavassa työyhteisössä. Annamme tehtävien hoitamiseen tarvittavan käytännön opastuksen.

Odotamme sinulta

Sinulla on laborantin, laboratorioanalyytikon tai muun soveltuvan alan koulutus. Aiempi kokemus vesikemian laboratoriosta sekä laiteanalytiikan tuntemus katsotaan eduksi. Olet huolellinen, tarkka ja oma-aloitteinen ja viihdyt myös tiimityöskentelyssä. Luotat itseesi ja osaamiseesi sekä olet innokas oppimaan uutta.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi sähköisen rekrytointijärjestelmämme kautta 26.9.2021 mennessä. Hakemuksia käsitellään jo haun aikana. Lisätietoja rekrytointiprosessista antaa jaospäällikkö Satu Rautio, +358 10 455 3721 satu.rautio@fortum.com tai ryhmäpäällikkö Sorella Buddas +358 10 455 3718 sorella.buddas@fortum.com.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme nuhteetonta taustaa, hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, joka sisältää myös huumetestauksen.

Radiokemian laborantti, määräaikainen

Loviisa
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 27.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus