Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Rahoituksen asiantuntija

ID: 32-851-2021 Hakuaika päättyy 3.8.2021   16.15

Työnantaja

Business Finland etsii huippuosaajia auttamaan suomalaisia yrityksiä kasvamaan ja kansainvälistymään nopeammin sekä kehittämään innovaatioista globaaleja menestystarinoita.

Samalla luomme vetovoimaisia innovaatioympäristöjä, jotka houkuttelevat Suomeen kansainvälisiä yrityksiä, osaamista ja investointeja. Jos kaipaat maailmanluokan haasteita, tervetuloa todelliselle näköalapaikalle rakentamaan Suomen tulevaisuutta.

Seuraava menestystarina odottaa tekijäänsä. Oletko se sinä?

www.businessfinland.fi

Perustiedot

Tehtävän kesto

Vakinainen

Alkamisaika

1.10.2021
tai sopimuksen mukaan. Tehtävä täytetään toistaiseksi.

Työaikamuoto

Virastotyöaika

Työpaikkojen lukumäärä

1

Lisätietoja tehtävästä

Minna Andersson
Yksikönjohtaja, tavoitettavissa 5.7 klo 15-16, 7.7. klo 9-11 ja 29.7. klo 14-16.
+358 50 5577 529

Sijainti

Ruoholahti
Porkkalankatu 1
00180
Helsinki

Tampereen toimipiste
Kalevantie 2
33100
Tampere

Viran/tehtävän kuvaus

SUOMALAISET MENESTYSTARINAT ODOTTAVAT TEKIJÄÄNSÄ, SINUA

Haemme asiantuntijaa käsittelemään asiakkaiden rahoitushankkeita. Tässä tehtävässä työskentelet osana Start-up Funding -yksikköä, joka vastaa alle 5-vuotiaiden pienten ja keskisuurten kansainvälistä kasvua tavoittelevien yritysten rahoitushakemusten käsittelystä.

Toimit yhteiskunnallisesti vaikuttavassa tehtävässä. Olet osa ammattimaista työyhteisöä, joka rakentaa suomalaisten yritysten menestystä ja suomalaista hyvinvointiyhteiskuntaa.

Roolisi on:
Rahoitusasiantuntijana tehtävänäsi on asiakkaiden rahoitushankkeiden käsittely. Tehtävät painottuvat kuluttajaliiketoiminnan ja aineettoman arvonluonnin hankkeisiin sekä hankkeisiin, jotka liittyvät digitaalisen liiketoiminnan kehittämiseen ja digitalisaation hyödyntämiseen eri sovellusalueilla.

• Rahoitushakemusten käsittelyssä teet tiivistä yhteistyötä rahoitusryhmän asiantuntijoiden kanssa sekä koostat ja analysoit hakijoiden tutkimus- ja kehitysprojekteihin liittyviä tietoja. Analyysin pohjalta teet esitykset päätöksentekijälle hankkeiden rahoitettavuudesta.
• Käsittelet hankkeiden seurantaan liittyviä raportteja sekä muutoksia.
• Tuet työlläsi Business Finlandin asiakasrajapinnan asiantuntijoita ja asiakkaita.

Turvallisuusselvitys

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014).
Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Hakijalta odotamme

Odotamme, että sinulla on energinen ja innostunut ote työhön. Olet hankkinut kokemusta työelämässä ja mahdollisesti jo hakemiemme aihealueiden osaaja. Olet oma-aloitteinen, etkä pelkää vastuun ottamista. Siedät epävarmuutta ja ajoittaista painetta. Olet tarkka, huolellinen ja analyyttinen, mutta samalla tuottelias. Sinulla on intoa ja motivaatiota myös rutiinitehtävien hoitamiseen huolella. Viihdyt sekä tiimi- että yksin työskentelyssä. Ymmärrät julkisten varojen käytön tuoman vastuun ja pystyt ratkaisemaan haastaviakin asiakastilanteita.

Sinulla on:
• tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto (esim. diplomi-insinööri tai kauppatieteiden maisteri)
• erinomainen suomen ja hyvä englannin kielen taito sekä vähintään tyydyttävä ruotsin kielen taito

Olet hankkinut osaamista kuluttajaliiketoiminnasta ja digitalisaation alalta. Yritysten tutkimus- ja kehitystoiminnan, innovaatiotoiminnan sekä projektirahoituksen tuntemus on eduksi. Arvostamme myös kokemusta yritysten talousanalyyseista tai laskentatoimeen liittyvistä muista tehtävistä.

Palkkaukseen liittyvät tiedot

Innovaatiorahoituskeskuksen palkkausjärjestelmässä tehtävä sijoittuu vaativuustasolle 18, jossa tehtäväkohtainen palkanosa on 4044,40 euroa/kk. Henkilökohtainen palkanosa on enimmillään 50 % tehtäväkohtaisesta palkasta. Keskimääräinen henkilökohtainen palkanosa on tällä hetkellä 24 %. Voit myös esittää oman palkkatoiveesi.

Muut tehtävään liittyvät tiedot

Mitä tarjoamme sinulle?
Business Finlandissa pääset näkemään Suomen ja koko maailman elinkeinoelämän kirjon. Olet mukana auttamassa suomalaisia yrityksiä kehittymään ja kansainvälistymään. Työllämme on suuri vaikutus koko Suomen tulevaisuudelle. Osana kansainvälistä ja monikulttuurista työympäristöä tapaat kollegoja eri maista ja pääset kurkistamaan eri toimialoille. Voit kehittää taitojasi ja osaamistasi yritysten rahoitustoiminnasta.

Työsuhteinen tehtävä sijoittuu Business Finland -organisaatiossa Innovaatiorahoituskeskukseen Funding Services palvelualueelle Start-up Funding -yksikköön. Asiantuntijan toimipiste sijaitsee Business Finlandin pääkonttorissa Helsingin Ruoholahdessa. Tehtävän sijoittumisesta Business Finlandin Tampereen toimipisteeseen voi neuvotella.

Hae paikkaa

Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID-numero. Hakemuksia ei palauteta.

Innovaatiorahoituskeskus Business Finland
PL 69
00101
Helsinki

Rahoituksen asiantuntija

Helsinki
Tampere
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 03.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole

Jaa työpaikkailmoitus