Skip to main content

Rahoitusasiantuntija, Pohjanmaan Osuuspankki

Olisitko sinä uusi vahvistus Pohjanmaan Osuuspankin pankkipalveluihin? Etsimme nyt työntekijää Ylivieskan tai Sievin konttorillemme. Tehtävää voit hoitaa myös osittain etänä.

”Pohjanmaan Osuuspankki on itsenäinen, jäsentensä omistama ja nykyaikainen suomalainen pankki. Toimintamme periaatteena on tarjota ihmisläheistä, nykyaikaista ja turvallista pankkipalvelua kilpailukykyisesti jäsentemme, asiakkaittemme ja toimintaympäristömme parhaaksi. Tänä päivänä palvelemme asiakkaitamme noin 70 asiantuntevan pankkialan ammattilaisen voimin. Konttoreita meillä on kahdeksan, joista viisi sijaitsee Etelä-Pohjanmaalla (Alahärmä, Kauhava, Kortesjärvi, Tiistenjoki ja Ylihärmä) ja kolme Pohjois-Pohjanmaalla (Sievi, Ylivieska ja Oulu). https://www.poppankki.fi/pohjanmaan-osuuspankki

Tehtävässä tulet toimimaan henkilöasiakasrahoituksen parissa vastaten asiakkaiden päivittäisistä rahoitustarpeista. Kartoitat nykyisten ja uusien asiakkaiden tarpeita aktiivisella ja myynnillisellä otteella ja löydät heille tilanteeseen sopivan ratkaisun. Työpäiväsi koostuu mm. henkilökohtaisesta asiakaspalvelusta, asiakkaiden rahoituspalveluiden hoitamisesta ja maksamisen palveluista sekä kokemuksen mukaan myös säästämiseen ja sijoittamiseen liittyvistä palveluista.

Haluat luoda onnistuneen asiakaskokemuksen, olet helposti lähestyttävä, hyvät vuorovaikutustaidot omaava, oman toimenkuvasi asiantuntija. Olet aidosti läsnä sekä kasvokkain, että verkossa tapahtuvissa vuorovaikutustilanteissa ja hoidat asiakkaan tarvitsemat rahoitusasiat luotettavasti.

Arvostamme aiempaa kokemusta rahoitusalalta ja huomioimme myös alan kokemuksen palkkauksessa. Tehtävää voit hakea olitpa sitten kokenut asiantuntija tai sellaiseksi haluava. Kuitenkin perusedellytyksiä yhteistyön onnistumiseen on:

  • aito, pitkäjänteinen kiinnostus rahoitusalaa kohtaan ja halu kehittyä alan mukana
  • tehtävään soveltuva koulutus, joka edesauttaa alalla toimimista ja järjestelmien käyttöä
  • asiakaslähtöinen, aktiivinen ja oma-aloitteinen työote

Rahoitusalalla edellytetään APV1 tutkinnon suorittamista, joka tehtävän valittavan henkilön täytyy suorittaa hyväksytyksi, mikäli siitä ei aiempaa todistusta ole. Maksamme tutkinnon suorittamisesta aiheutuvat kustannukset.

Tehtävässä menestymisessä me lupaamme edesauttaa yrityksemme sisäisellä yhteistyöllä ja asiantuntijaverkostolla, hyvällä tiimihengellä, sekä rohkaisevalla eteenpäin katsovalla ajattelulla.

Lisäksi tarjoamme:

  • kokemukseen pohjautuvan kiinteän kuukausipalkan sekä bonusedun
  • hyvät työsuhde-edut
  • vakituisen ja monipuolisen asiantuntijatyön
  • joustavat etätyöskentelymahdollisuudet
  • mukavat ja huumorintajuiset työkaverit

Mikäli tehtävänkuvaus kuulostaa sinun taustaasi ja tulevaisuuden suunnitelmiisi sopivalle jätä hakemus rekrytointijärjestelmäämme. Rahoitusalalla työsuhteen solmimisen edellytyksenä on tehtävään valittavan henkilön suostumus luottotietojen tarkistamiseen. Rekrytoinnista vastaa ja hakemukset käsittelee Go Onilta Iris Huttula, p. 040 187 0854.

Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä voit myös soittaa tai laittaa viestiä suoraan

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Rahoitusasiantuntija, Pohjanmaan Osuuspankki

Pohjois-Pohjanmaa
85200 Alavieska
85500 Nivala
85410 Sievi
84100 Ylivieska
Kokopäiväinen

Julkaistu 03.10.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti