Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Raidekaluston huoltoasentajia, sähkö

Haemme raideliikenteen kunnossapidossa toimivalle asiakkaallemme, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen asentajaa monipuoliseen toimenkuvaan. Tehtävässäsi olet mukana sähköisten huoltojen parissa.

Työt tehdään arkisin päivätyönä, työnantaja toivoo valmiutta kaksivuorotyöhön. Aloitus tapahtuu heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Miksi meille?

Paikassa pääset työskentelemään hyvässä yhteisössä, jossa aidosti välitetään työntekijöistä ja työturvallisuudesta. Alussa saat tehtäviisi kattavan perehdytyksen, jolla varmistetaan, että pääset ongelmitta liikkeelle. Monipuolisten ja kehittävien tehtäviesi vastapainoksi tarjoamme jatkuvan työyhteisön tuen ja selkeän ohjeistuksen tehtäviisi. Työpanoksestasi tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen. Itse työtä pääset suorittamaan ajanmukaisilla välineillä.

Tehtäväkenttäsi

Työtehtäväsi koostuvat raidekaluston päivittäisistä huolloista tai niissä ilmenneiden vikojen korjaamisista. Kalusto tarkastetaan ja huolehditaan turvalliseksi ja toimivaksi sekä sähköisten että mekaanisten osien osalta. Oma roolisi prosessissa määräytyy taustasi ja osaamisesi mukaan. Työt tehdään itsenäisesti tai osana työryhmää sisätiloissa huoltovarikolla.

Edellytykset

Hakijoilta toivomme teknisen alan koulutusta sekä jonkin verran aiempaa kokemusta asennus-, huolto- tai kunnossapitotyöstä. Nämä voivat olla joko sähköiseltä tai mekaaniselta alalta. Arvostamme myös mahdollisen teknisen harrastuksen kautta saamasi kokemusta ja kiinnostusta tekniikan pariin.

Erityisesti odotamme sinulta monipuolisia kädentaitoja ja periksiantamatonta luonnetta, sekä valmiutta tehdä ajoittain likaista ja raskasta työtä. Ihmisenä olet ahkera ja tulet luontaisesti toimeen muiden ihmisten kanssa. Työssä menestyminen edellyttää myös sujuvaa suomen kielen taitoa.

Kiinnostuitko?

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajalla ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina.

Jäikö jotain kysyttävää?

Jos haluat tietää tehtävästä lisää, älä epäröi ottaa yhteyttä rekrytoinnista vastaaviin Anna-Maija Räisäseen sähköpostitse: anna-maija.raisanen@barona.fi tai Jani Haapaniemeen sähköpostitse: jani.haapaniemi@barona.fi.

Hae paikkaa viimeistään 16.05.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: jani.haapaniemi@barona.fi, 050 5059211

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Raidekaluston huoltoasentajia, sähkö

Barona Teollisuus
Oulu
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 17.05.2021

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja