Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Räjäytysinsinööri, Orica Oy

Haemme Orica Oy:hyn räjäytysteknikkoa/-insinööriä vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävässä voit työskennellä kotitoimistolta käsin ja liikkua asiakkaissa/työmailla Suomessa. Voit aloittaa työskentelyn nopeasti tai sopimuksen mukaan.

Rekrytointikumppanina toimii Barona Engineering eli tehtävässä rekrytoidut Oricaan vakituiseen työsuhteeseen.

Bulkkiräjähdysainejärjestelmiensä ansiosta Orica on maailman johtava louhinta- ja kaivosräjähdysaineiden toimittaja. Asiantuntijoista, tuotteista, laitteista ja teknisistä kenttäresursseista koostuva integroitu järjestelmä toimii menestyksekkäästi maanpäällisissä ja maanalaisissa kaivoksissa sekä kivilouhoksissa kaikkialla maailmassa.

Haemme räjäytysinsinööriksi henkilöä, joka on käytännössä myös tekninen myyntiedustaja. Tehtävässä siis tarjoat ja suoritat asiakkaille palveluita räjähdyssovellusten segmentissä niin maanpinnalla kuin maan alla. Lisäksi tehtäviisi kuuluu mm. tapaustutkimuksia, raportointia, toiminnan kehittämistä, kouluttamista ja asiakasyhteistyötä.

Orican räjäytysinsinöörinä osaat tarjota asiakkaille sopivimmat ratkaisut, jotka tehostavat räjäytystöitä, riippumatta siitä, harjoittaako asiakas räjäytystoimintaa kivilouhimossa, kalliorakennusalalla tai maanalaisissa tai maanpäällisissä kaivoksissa.

Tehtävä edellyttää matkustamista Suomessa.

Toivomme sinulta

  • soveltuvaa teknistä koulutusta, esim. kaivosinsinööri
  • käytännön kokemusta, mielellään kaivosalalta
  • kykyä ja halua itsenäiseen työskentelyyn
  • asiakasosaamista ja halua toimia asiakasrajapinnassa
  • hyvää suomen ja englannin kielen taitoa.

Tehtävässä pääset hyödyntämään alansa huippuohjelmistoja, mittaustyökaluluja ja Orican maailmanlaajuista teknologiaverkostoa osaamisen ja toiminnan jatkuvaan parantamiseen panostavassa yrityksessä. Voit työskennellä kotitoimistolta ja organisoida asiakastyön sieltä käsin.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Barona Engineeringin Kristiina Vormala (040 837 4019), parhaiten tavoitettavissa torstaisin klo 13-14.

Hae paikkaa viimeistään 31.10.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: 040 837 4019

Orica Finland Oy

Orica on maailman johtava räjähdysaineiden sekä innovatiivisten sytytysjärjestelmien toimittaja kaivos-, louhos- ja rakennusmarkkinoilla. Orica on maailman suurin toimittaja kaivos- ja siviilipuolen räjähteissä. Orica toimii yli 100:ssa maassa ja työntekijöitä Oricalla on globaalisti n. 11 500.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Räjäytysinsinööri, Orica Oy

Barona Teollisuus
Oulu
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 01.11.2021

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Click Henkilöstöpalvelut Oy
Turku
Ruoveden kunta / co Mercuri Urval
Ruovesi