Skip to main content

Rakenne- ja arkkitehtisuunnittelijoita

Haemme DENin kotien suunnittelutiimiin rakenne- ja arkkitehtisuunnittelijoita työskentelemään Ainoakoti-, Designtalo- ja Finnlamelli-talobrändien parissa. Tehtäväsi on keskeinen asiakkaidemme kotiunelmien toteuttamisessa!

Rakennesuunnittelija vastaa pientalojen rakenne- ja elementtisuunnittelusta, arkkitehtisuunnittelija laatii asiakkaillemme rakennuslupakuvia haastaville tonteille ympäri Suomea.

Odotamme sinulta rakennesuunnittelija:

  • rakennusinsinöörin koulutusta tai opiskelet rakennusinsinööriksi
  • järjestelmällisyyttä ja tarkkaa työskentelytapaa

Odotamme sinulta arkkitehtisuunnittelija:

  • rakennusarkkitehdin/-insinöörin tai rakennuspiirtäjän koulutusta
  • muutaman vuoden kokemusta arkkitehtisuunnittelusta
  • hyvää suomenkielen taitoa

Sinulla on itsenäinen työskentelyote, asiakaspalveluhenkisyyttä ja kyky tulla toimeen erilaisten asiakkaiden kanssa. Katsomme eduksi, jos sinulla on Vertex-suunnitteluohjelman käyttökokemusta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän osana kehittyvää ja kasvavaa konsernia. Meillä on mahtava työporukka, joka haluaa auttaa toisiaan onnistumaan. Työntekijämme arvostavat DENiä joustavana, ketteränä ja reiluna työnantajana.

Työpaikkasi sijaitsee Oulunsalossa, Nivalassa, Alajärvellä tai Vantaalla. Perehdytysjakson jälkeen työtä on mahdollista tehdä myös etänä mistä päin Suomea tahansa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si pikimmiten, kuitenkin viimeistään 31.10. Ilmoitathan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävistä antaa suunnittelupäällikkö Petteri Typpö, puh. 050 370 0039 (arkisin klo 9–16).

Me DENillä teemme merkityksellistä työtä asiakkaidemme elämän isoimpien hankintojen parissa.

DEN on suomalainen yritys, jonka juuret pientalorakentamisessa yltävät yli 30 vuoden taakse. Konsernissa työskentelee 500 ammattilaista. Liikevaihtomme vuonna 2020 oli 174 miljoonaa euroa.

Rakenne- ja arkkitehtisuunnittelijoita

Oulu
85500 Nivala
63500 Alajärvi
Vantaa
Kokopäiväinen, Etätyö, Vakituinen

Julkaistu 19.10.2021

Jaa työpaikkailmoitus