Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Rakennesuunnittelija korjausrakentamisen toimialalle


Etsimme asiakkaamme Sitowisen kanssa kokeneita korjausrakentamiseen erikoistuneita rakennesuunnittelijoita projektipäällikkö- tai asiantuntijarooleihin sijaintina Tampere ja Kotka/Kouvola. Eilakaisla avustaa rekrytoinnissa ja työllistyt suoraan asiakkaan kirjoille.

Onko sinulla jo kokemusta vaativistakin korjausrakentamisen hankkeista, esimiestyöstä ja projektien vedosta? Kenties olet työskennellyt pitkissä julkisen puolen projekteissa? Saatat olla etsimämme! Työpäiväsi Sitowisellä koostuisivat mielenkiintoisista ja osaamistaustasi mukaisista tehtävistä korjausrakennesuunnittelun monipuolisissa ja haastavissa projekteissa.

Me olemme kaikki ainutlaatuisia, siksi on tärkeää, että muovaamme itse oman työmme - ja fiiliksen millä sitä teemme. Tehtävässäsi et tule kuitenkaan olemaan yksin, vaan tukenasi on ammattitaitoinen rakennesuunnittelijatiimi sekä koko Sitowisen monipuolinen ja laaja työyhteisö.

Sinua odottaa kilpailukykyinen palkka ja tulospalkkiojärjestelmä, joustavat työajat ja hybridityöratkaisu, kattavat vakuutukset sekä muita etuja.

 Millainen tausta sopii tehtävään?

 • Rakennustekniikan koulutus (insinööri (AMK tai YAMK), DI) ja työkokemusta korjausrakentamisen puolelta vähintään viisi (5) vuotta
 • Maa- ja rakennuslain mukainen suunnittelupätevyys vähintään luokassa Vaativa (esim. rakennusfysiikka, kantavat rakenteet tai kosteusvauriokorjauksen suunnittelija) 
 • kokemusta esihenkilötyöstä ja/tai projektien vetämisestä
 • rakennemitoitus ja CAD-suunnitteluohjelmien hyvä hallinta luetaan eduksesi  
 • hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito
 • ajokortti, eduksi katsotaan oma auto  

Jos sinulla on palo parempaan huomiseen ja haluat vaikuttaa siihen itse, olet joustava, oma-aloitteinen ja uskallat kyseenalaistaa asioita - olet selvästi Sitowise-tyyppiä. Jos vastuulliset suunnitteluratkaisut ja kauas kantavat näkemykset innostavat, olet se mitä etsimme.    

Miksi Sitowiselle? 

Sitowisella olet osa innostunutta ja hyvinvoivaa työyhteisöä, jossa sinut nähdään yksilönä ja voit tulla töihin omana itsenäsi. Tässä työpaikassa arvostetaan toisia, välitetään toisista ja vaalitaan yhdessä tekemisen kulttuuria, lämminhenkisyyttä ja mutkattomuutta. Tässä tehtävässä pääset vaikuttamaan myös tehtävän sisältöön oman taustasi ja mielenkiintosi mukaisesti.

Sinulle meillä on: 

 • monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä, joiden kokoluokka ulottuu asiakkaan yksittäisistä ratkaisuista alan suurhankkeisiin 
 • mahdollisuus osallistua kehitysprojekteihin  
 • kilpailukykyinen palkkataso
 • joustavat työajat
 • kattavat vakuutukset, työsuhdematkalippu, sairaan lapsen hoitopalvelu ja aktiivista TYKY-toimintaa

Sitowisellä luvataan, että työlläsi on merkitystä – sekä työyhteisön että yhteiskunnan näkökulmasta. 

Kiinnostuitko tehtävästä? Olisiko tässä seuraava askel urapolullesi? Jätä hakemuksesi cv:n ja palkkatoivomuksen kera tiistaihin 28.6.2022 mennessä. Hakemuksia käsittelemme koko hakuprosessin ajan ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Rakennesuunnittelija korjausrakentamisen toimialalle

Sitowise Oy
Tampere
Kouvola
Kotka
Kokopäiväinen
5 - 10 vuotta
Ylempi korkeakoulututkinto

Julkaistu 29.06.2022

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Eezy Oyj
Pohjois-Pohjanmaa
Citibank Europe plc. Finland Branch
Helsinki