Skip to main content

Rakennesuunnittelija / suunnittelun tiiminvetäjä

SP Elementit Oy on hallirakentamisen asiantuntija Pohjois-Satakunnasta. Valmistamme puurakenteisia suurelementtejä hallimaisiin kohteisiin 35 vuoden ja 1700 toimituksen kokemuksella. Toimitamme pääasiassa katto-, mutta myös seinäelementit sekä runkorakenteet tuoteosatoimituksina liike-, teollisuus- ja urheilurakentamiseen. Kattoratkaisumme toimitetaan asennettuina suunnitteluineen valmiista alapinnasta valmiiseen yläpintaan. Asiakkaitamme ovat pääasiassa rakennusliikkeet ja itsenäiset rakennuttajat ympäri Suomen. www.spe.fi

Haemme SP Elementit Oy:lle Kankaanpäähän Rakennesuunnittelijaa/Sunnittelun tiiminvetäjää vakituiseen työsuhteeseen.

Pääpaino työtehtävässä on suunnittelun tiiminvetäjänä toimiminen ja tämän lisäksi toimenkuvaasi kuuluu katto- ja seinäelementtien sekä puurakenteiden (laskeminen) elementti- ja rakennesuunnittelu halleihin. Suunnittelu sisältää suunnitelutyön valmiista alapinnasta aina vedeneristysdetaljeihin saakka. Tehtävä sopii sinulle, joka olet työskennellyt rakennesuunnittelun parissa ja olet tottunut työskentelemään itsenäisesti. Omaat hyvät yhteistyötaidot, aktiivisen ja itsenäisen työskentelyotteen sekä hyvän kokonaisuuksien hahmottamistaidon.

Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva rakennusalan koulutus (DI tai RI). Sinulla on jonkin verran aiempaa kokemusta rakennesuunnittelusta ja olet valmis kehittämään omaa osaamistasi. Arvostamme kokemusta AutoCAD- ja Vertex-ohjelmistoista sekä mallintaen tehtävästä suunnittelusta. Lisäksi kokemus puurakennesuunnittelijan työtehtävistä sekä veden- ja lämmöneristämisen detaljiikan tunteminen katsotaan eduksi.

SP Elementit Oy tarjoaa sinulle mahdollisuuden työskennellä kasvavassa yrityksessä haasteellisten ja monipuolisten tehtävien parissa.  Työnantajana Sp Elementit on joustava ja heille työntekijöiden viihtyvyys on tärkeää. Tässä työssä on etätyömahdollisuus. 

Kyseessä on toistaiseksi voimassa oleva työsuhde yrityksessä. 

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työ alkaa sopimuksen mukaan. 

Mikäli uskot olevasi hakemamme henkilö jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian verkkosivujemme kautta. Halutessasi voit jättää myös hakemuksen sähköpostiini tiia.ylosmaki@amiko.fi. Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla. 

Rakennesuunnittelija / suunnittelun tiiminvetäjä

38950 Honkajoki
Jämijärvi
Kankaanpää
38600 Lavia
Pori
28400 Ulvila
Kokopäiväinen

Julkaistu 20.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus