Skip to main content

Rakennusalan osaajia kaudelle 2022

Rakennusalan kesätyöt hakusessa? Etsimme RAKENNUSALAN OSAAJIA KAUDELLE 2022 asiakkaidemme monipuolisiin työtehtäviin Kuopioon!

Etsimme osaajia alati kasvavaan työporukkaamme erilaisiin rakennusalan tehtäviin. Oletpa sitten opiskelija, vasta valmistunut tai jo kokenut konkari, tehtävät katsotaan osaamisesi mukaan.

Aikaisempi kokemus rakennusalalta katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä, saat perehdytyksen työtehtäviisi. Meille tärkeintä on aidosti motivoitunut ja ahkera asenteesi! Laita hakemuksesi tulemaan pian ja kerro meille osaamisestasi tai vahvuuksistasi! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja:
Heidi Hämäläinen
p. 040 558 9342

tai sähköisesti:
kuopio@sihti.fi

Meitä Sihtiläisiä löytyy Kuopiosta jo melekonen määrä. Toivotamme sinut tervetulleeksi porukkaamme, jossa työskentelee tällä hetkellä rakennusmiehiä, sähköasentajia, LVI-asentajia ja suuri määrä muita ammattilaisia. Laita meidät töihin, niin me etsimme sinulle toiveidesi mukaisia urapolkuja.

Meille työntekijämme työturvallisuus on tärkeää ja tarjoammekin kaikille työllistyville virtuaaliperehdytyksen työturvallisuuteen rakennustyömailla.

Rekrytointipalvelu Sihti on henkilöstöpalvelualan kasvuvoimainen ammattilainen ja toimii osana Adecco-konsernia. Tavoitteenamme on kulkea henkilöstöpalveluiden etulinjassa ja olla alan pätevin pelaaja. Tähtäämme todellisiin täysosumiin!

Lisätietoja tehtävästä antaa: Heidi Hämäläinen, heidi.hamalainen@sihti.fi

Rakennusalan osaajia kaudelle 2022

Sihti
Kuopio
Kokopäiväinen

Julkaistu 14.01.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja