Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Rakennusapulainen keikkatöihin Pirkanmaalle

Rakennusapulainen keikkatöihin Pirkanmaalle

Etsimme asiakkaallemme Tampereelle rakennusapulaisia keikkatöihin erilaisiin työkohteisiin loppuvuodeksi 2021. Aikaisemmalla kokemuksella ei ole niinkään väliä, vaan tärkeintä on innokas asenne ja halu tehdä fyysisiä töitä esimerkiksi opiskelujen ohella tai välivuoden ratoksi.

Työtehtäviin voivat kuulua erilaiset kanto-, raivaus- ja siivoustehtävät, sekä osaamisen mukaan muut avustavat ja haastavammatkin rakennustyöt.

Työssä vaaditaan voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Edellytämme hakijoilta täysi-ikäisyyttä.

Työkohteet sijaitsevat pääasiassa Tampereella ja lähikunnissa. Työt sijoittuvat arkipäiville klo 7.00-15.30 välille, joten odotamme hakijoilta mahdollisuutta työskennellä tällä aikavälillä. Töitä voi tehdä oman tilanteensa mukaan kokoaikaisesti tai esimerkiksi 1-3 vuoroa viikossa.

Toimi pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana!

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-16:
Sara Saari, 050 406 5356, sara.saari@bolt.works

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme tekijöitä yli 800 asiakkaallemme, joiden joukossa ovat rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kiinteistöhuollon ja HoReCan suurimmat toimijat.

Tarjoamme sinulle:

  • Aina vähintään TES:n mukaisen, hyvän palkan sekä bonusta erinomaisesta työstä.
  • Työterveyspalvelut käyttöösi heti ensimmäisestä päivästä alkaen.
  • Laadukkaat työvaatteet ja -varusteet.
  • Erinomaisen mahdollisuuden päästä urallasi eteenpäin.
  • Ammatti- ja kielitaitoista apua sekä neuvontaa työsuhdeasioihin.
  • Käyttöösi Boltin oman sovelluksen, jonka kautta haet tulevia töitä nopeasti ja helposti sekä tavoitat yhteyshenkilösi vaivatta.
  • 250 euron suosittelubonuksen sinulle ja suosittelemallesi kaverille, kun teillä tulee 300 työtuntia täyteen Boltilla (edellyttää voimassa olevaa työsuhdetta Boltilla).

Henkilöstöpalveluyritysten liiton HPL:n ja Rakennusteollisuusliiton RT:n jäsenenä hoidamme työsuhteeseesi liittyvät asiat luotettavasti ammattitaidolla. Lähetä siis hakemuksesi, niin otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian!

Rakennusapulainen keikkatöihin Pirkanmaalle

Tampere
Kokopäiväinen

Julkaistu 30.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus