Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Rakennusaputyöntekijä

ProMesta Henkilöstöpalvelut Oy on henkilöstöpalvelualan uusi piristys. Me teemme asiat paremmin ja etsimmekin rakennusalan parhaita tekijöitä. Toimimme Etelä-Suomen alueella, toimipisteemme sijaitsevat Helsingin Pukinmäessä ja Porvoon keskustassa. Työllistämme alan kovimmat tekijät pitkiin työsuhteisiin, mahdollisuus on myös vakinaistua.

Etsimme ProMestan joukkoomme omatoimisia, ahkeria ja ennenkaikkea luotettavia RAKENNUSAPUTYÖNTEKIJÖITÄ pääkaupunkiseudun työmaille. Työmaiden kestot vaihtelevat työmaiden vaiheesta riippuen. 

Rakennusaputyöntekijän työt pitävät sisällään ja osaamisesta riippuen tavaroiden kantoa, logistiikkaa, työmaasiivousta, purkutöitä, tilojen suojausta, raivausta, piikkausta sekä muita vaihtelevia rakennustyömaan avustavia tehtäviä. Olet aputyöntekijän roolissa, ja työtehtävät määräytyvät omien taitojesi mukaan. Hae rohkeasti! 

Odotamme hakijoilta:

  • Rakennusalan koulutusta tai kokemusta, huomioimme myös vastavalmistuneet!
  • Periksiantamatonta asennetta ja ongelmanratkaisukykyä
  • Halukkuutta ja valmiuksia oppia uusia työtehtäviä
  • Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
  • Riittävää suomen kielen taitoa

Aikaisempi työkokemus rakennustyömailta vaaditaan, ja ote työntekoon täytyy olla kunnossa, jotta työt jatkuvat pidempään. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jätä hakemus pikaisesti. 

Lisätietoja arkisin klo 9-15: Kristiina p. 040 626 7870 / [email protected]

Täytä hakemus tästä: http://promesta.likeit.fi/apply/12194771

Eikö tämä ollut etsimäsi rakennusalan työpaikka? Katso myös muut ilmoituksemme tai täytä avoin, josta käy ilmi tehtävittäin yksilöity rakennusalan työkokemuksesi. Uusia aloituksia pääkaupunkiseudun rakennustyömailla alkaa päivittäin, ja voimme huomioida hakemuksesi soveltuviin tehtäviin. Muista mainita myös suosittelijasi, kuten työnjohtaja edellisiltä työmailta.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Rakennusaputyöntekijä

Vantaa
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 06.07.2022

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti