Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Rakennusaputyöntekijä

ProMesta Henkilöstöpalvelut Oy on henkilöstöpalvelualan uusi piristys. Me teemme asiat paremmin ja etsimmekin rakennusalan parhaita tekijöitä. Toimimme Etelä-Suomen alueella, toimipisteemme sijaitsee Helsingin Pukinmäessä. Työllistämme alan kovimmat tekijät pitkiin työsuhteisiin, mahdollisuus myös vakinaistua.

Etsimme ProMestan joukkoomme omatoimisia, ahkeria ja ennenkaikkea luotettavia rakennusaputyöntekijöitä pääkaupunkiseudun työmaille. Työmaiden kestot vaihtelevat työmaiden vaiheesta riippuen. Haemme sekä kokoaikaisia, sekä osa-aikaisia työntekijöitä, joten työ sopii myös opiskelijoille. Kokemus rakennusalalta tai esimerkiksi muuttotyöstä on eduksi.

Apumiehen työt pitävät sisällään ja osaamisesta riippuen tavaroiden kantoa, logistiikkaa, työmaasiivousta, purkutöitä, tilojen suojausta, raivausta, piikkausta sekä muita vaihtelevia rakennustyömaan avustavia tehtäviä. Kun olet rakennustyömaalla aputyöntekijän roolissa, työtehtäväsi määräytyvät omien taitojesi mukaan. Hae rohkeasti! 

Odotamme hakijoilta

  • Rakennusalan koulutusta tai kokemusta, huomioimme myös vastavalmistuneet!
  • Periksiantamatonta asennetta ja ongelmanratkaisukykyä
  • Halukkuutta ja valmiuksia oppia uusia työtehtäviä
  • Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
  • Riittävää Suomen kielen taitoa

Aikaisempi työkokemus rakennustyömailta vaaditaan, ja ote työntekoon täytyy olla kunnossa, jotta työt jatkuvat pidempään. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jätä hakemus pikaisesti tai soita suoraan. 

Lisätietoja: Veli-Pekka p.040 023 6788 tai veli-pekka@promesta.fi

Täytä hakemus tästä: http://promesta.likeit.fi/apply/11292698

Eikö tämä ollut etsimäsi rakennusalan työpaikka? Katso myös muut ilmoituksemme tai täytä avoin, josta käy ilmi tehtävittäin yksilöity rakennusalan työkokemuksesi. Uusia aloituksia pääkaupunkiseudun rakennustyömailla alkaa päivittäin, ja voimme huomioida hakemuksesi soveltuviin tehtäviin. Muista mainita myös suosittelijasi, kuten työnjohtaja edellisiltä työmailta.

Rakennusaputyöntekijä

Uusimaa
Espoo
Helsinki
Vantaa
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 04.02.2022

Jaa työpaikkailmoitus