Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Rakennusmaalari

Rakennustoimisto Eero Reijonen Oy on tunnettu vuodesta 1984 lähtien vastuullisena ja laadukkaana maakunnan rakentajana. Oman perustajaurakoinnin lisäksi he ovat toteuttaneet lukuisia tunnettuja teollisuus-, liike- ja julkisenrakentamisen uudis- ja saneerauskohteita Pohjois-Karjalan ja Savon alueella.

Haemme asiakkaallemme Rakennustoimisto Eero Reijoselle RAKENNUSMAALARIA Joensuuhun ja Liperiin.

Työtehtävät sisältävät sisä- ja ulkomaalausta erilaisissa kohteissa, sekä uudisrakentamista että remontointia. Odotamme sinulta pintakäsittelyalan koulutusta, aiempaa kokemusta maalaustyöstä ja työturvallisuuskorttia. Lisäksi odotamme huolellista ja ahkeraa työotetta, maalaustyökalujen hyvää hallintaa sekä motivaatiota työtä kohtaan. Työ sisältää myös fyysistä kuntoa vaativia tehtäviä. Katsomme eduksi ajokortin sekä henkilönostimen käyttökokemuksen.

Työ on kokoaikaista, ma-pe klo 7-15.30. Palkkauksessa noudatamme rakennusalan työehtosopimusta, kokemus huomioidaan. Työsuhde on määräaikainen ja solmitaan Go On Joensuun kanssa. Työ alkaa toukokuussa ja kesto määräytyy asiakkaamme tarpeen mukaan. Alustava arvio töiden kestolle on noin 2kk.

Oletko etsimämme työntekijä? Toimi nopeasti ja jätä hakemus alla olevan linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme tehtävät heti sopivien työntekijöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Joensuun HR- Koordinaattori Helka Kurittu, p. 050 378 6785 (ma-pe klo 9-15), [email protected].

Hae tätä työpaikkaa

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Rakennusmaalari

Joensuu
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö
Muu koulutustaso

Julkaistu 28.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti