Skip to main content

RAKENNUSPÄÄLLIKKÖ

Johtamaan valtakunnallisesti merkittäviä hankkeitamme

Pääset vaikuttamaan vahvasti projektijohtamisen malliimme sekä johtamaan valtakunnallisesti merkittäviä julkisen rakentamisen hankkeitamme.

Me teemme yhdessä uutta Tuusulaa!

Tuusulan kunnan tilapalvelut hakee

RAKENNUSPÄÄLLIKKÖÄ avoinna olevaan virkaan.

Tuusulan tilapalvelut tuottaa, ylläpitää ja kehittää Tuusulan kunnan omistamia kiinteistöjä kunnan omaan käyttöön. Olemme osa kasvu ja ympäristö -toimialuetta ja meitä tilapalvelussa on yhteensä noin 75 työntekijää. Tilapalvelut on toteuttamassa palveluverkkosuunnitelmaa, joka sisältää noin 156 milj. € edestä uudisrakennushankkeita. Merkittävimmät hankkeemme ovat isoja koulukampuksia ja päiväkoteja. Lisäksi peruskorjaamme ja perusparannamme olemassa olevaa kiinteistökantaa useilla miljoonilla euroilla vuodessa.

Virassasi johdat kahdeksan ammattilaisen rakennuttajatiimiä, joka vastaa investointihankkeiden sekä peruskorjaus- ja perusparannushankkeiden valmistelu-, suunnittelu- ja rakentamisvaiheista yhdessä käyttäjätoimialojen kanssa.

Emme voi kilpailla palkan suuruudella, vakinaisen viran palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Sen sijaan tarjoamme sinulle vakaan työnantajan, hyvän työyhteisön, pidemmät lomat, näköalapaikan kunnallisella kiinteistö- ja rakennussektorilla, ja ainoastaan satunnaiset ylityöpaineet. Ennen kaikkea me tarjoamme merkityksellisen työn, kun pääset rakentamaan päiväkoteja ja koulukampuksia lapsillemme.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva rakennusalan koulutus. Tehtävään valitulla on kuuden kuukauden koeaika ja valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalilta Juha Laurila, puh. 044 975 7848. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen 10.10.2021 mennessä sähköisesti www.tuusula.fi/tyopaikat.

Jokainen meistä on oman elämänsä taiteilija. Tuusulassa voi rakentaa omanlaisensa elonkaaren: pienen kunnan edut, suuren kaupungin kyljessä antavat mahdollisuuksia vaikka mihin. Vireät kyläyhteisöt, lukuisat museot ja persoonalliset tapahtumat pitävät kunnan sykettä yllä. Irtioton maailman ääriin voi silti helposti tehdä, onhan alueellamme Suomen kansainvälisin lentokenttä. Tuusula − Elämisen taidetta.

www.tuusula.fi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti