Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Rakennuspeltiseppä

Etsimme Keski-Suomen alueelle rakennuspeltiseppää.

Toivomme, että sinulla on joko alan koulutus tai työkokemuksen kautta hankittua osaamista peltien teosta katoilla, kuten räystäs- ja piippuhommista. Tehtävät ovat pääsääntöisesti asennuksia uudis- ja saneerauskohteissa. Taito mitata ja valmistaa pellit itse ennen asennusta on suuri etu tässä tehtävässä. Niin työturvakortti kuin tulityökorttikin tulisi taskusta löytyä. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan myös eduksi.

Laita hakemuksesi tulemaan neittisivujemme sihti.fi kautta, laita se pian sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Lisätietoja tarvittaessa antaa Aleksi Arjakka numerosta 040 027 8937.

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikean työ.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.sihti.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Aleksi Arjakka, aleksi.arjakka@adecco.fi

Rakennuspeltiseppä

Jyväskylä
Kokopäiväinen, Vakituinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 12.06.2021

Jaa työpaikkailmoitus