Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Rakennussaneeraaja, Recover Nordic Oy, Kuusamo

Recover Nordic Oy on pohjoismaiden johtaja vahinkosaneerauksen ja korjausrakentamisen ammattilainen. Yritys tarjoaa Suomessa palveluitaan niin yrityksille, yhteisöille kuin yksityisille talouksille esimerkiksi vesi-, palo- tai muun vahingon sattuessa. Lue lisää: https://recover.fi/

Etsimme nyt Recover Nordic Oy:lle Kuusamoon rakennussaneeraajia kokoaikaisiin, eri pituisiin työsuhteisiin. Asiakasyrityksemme pääpaikka on Kuusamossa, mutta kohteita saattaa olla myös lähialueilla. Voit olla alalla kokenut konkari tai vähän kokemusta omaava - kohteissa on eri tasoisia tehtäviä kokemuksen mukaan. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan. Mahdollisuus on työskennellä joko määräaikaisuuden tai pidempiaikaisesti. Työsuhde solmitaan Go Onin ja työntekijän välille. Palkkaus sopimuksen mukaan, työsuhteen ehdoissa noudatamme rakennusalan työehtosopimusta. 

Toivomme hakijoilta:

- Aiempaa kokemusta ja/tai koulutusta rakennusalalta

- Valmiutta tarvittaessa reissutyöhön

- Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

- Tiimityötaitoja

- Hyvää asennetta ja aitoa kiinnostusta alalle. 

Tarjoamme:

- Vähintään rakennusalan TES:n mukaisen palkkauksen

- Vaihtelevat työkohteet

- Hyvän perehdytyksen

- Mahdollisuuden nopeaan työllistymiseen!

Hae tehtävää Go Onin nettisivujen kautta klikkaamalla Hae työpaikkaa- linkkiä. Täytämme työpaikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten varmista paikkasi ja hae jo tänään! Työsuhde solmitaan Go Onin ja työntekijän välille, jolloin työntekijän käytössä ovat Go Onin rahanarvoiset henkilöstöedut, työsopimuksessa rakennusalan työehtosopimuksen mukaiset sopimusehdot ja Go Onin tuki työsuhteen ajan!

Lisätietoja tehtävästä antaa: Anna Rinnekallio, puh: 0406226915 / [email protected]

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Noudatamme työelämän pelisääntöjä ja toimimme vastuullisesti ja rehellisesti. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).
Toimimme työelämän luottopakkina niin yrityksille kuin työnhakijoille — yhdistämme työn ja tekijän.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Rakennussaneeraaja, Recover Nordic Oy, Kuusamo

Kuusamo
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 01.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti