Skip to main content

Rakennussiivooja

ProMesta Henkilöstöpalvelut Oy on henkilöstöpalvelualan uusi piristys. Me teemme asiat paremmin ja etsimmekin rakennusalan parhaita tekijöitä. Toimimme Uusimaan, Itä-Uusimaan ja Kanta-Hämeen alueella, toimipisteemme sijaitsevat Helsingin Pukinmäessä, Porvoon ja Riihimäen keskustassa. Työllistämme alan kovimmat tekijät pitkiin työsuhteisiin, mahdollisuus myös vakinaistua.

 

Haemme ammattimaista rakennussiivoojaa Hämeenlinnan ja lähialueiden rakennustyömaille.

 

Hakemallamme työntekijällä on jo jonkin verran kokemusta rakennussiivouksesta, hyvä työmotivaatio ja voimassa oleva työturvallisuuskortti. Eduksesi on, jos olet itseohjautuva ja omaat tarkan työjäljen. Työkohteet vaihtelevat uudiskohteista saneerauskohteisiin, isoista pienempii työmaihin. Eduksi katsotaan kokemus rakennustyömaan loppusiivouksesta.

Alustavasti työt kestää syksyyn, mutta hyvällä tekijällä on mahdollisuus saada pitkä sopimus ja jopa vakinaistua.

 

Kiinnostuitko? Täytä hakemus tästä: http://promesta.likeit.fi/apply/12223750 tai soita arkisin klo 8-15, Tina 040 355 2167, niin sovitaan haastatteluaika!

 

Eikö tämä ollut etsimäsi työpaikka? Katso myös muut ilmoituksemme tai täytä avoin hakemus, josta käy ilmi tehtävittäin yksilöity rakennusalan työkokemuksesi. Uusia aloituksia pääkaupunkiseudun rakennustyömailla alkaa päivittäin, ja voimme huomioida hakemuksesi soveltuviin tehtäviin. Muista mainita myös suosittelijasi, kuten työnjohtaja edellisiltä työmailta.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Rakennussiivooja

Hämeenlinna
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 25.05.2022

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti