Skip to main content

Hei sinä reipas ja luotettava rakennussiivouksen konkari tai alasta kiinnostunut tyyppi! Etsimme juuri sinua!

Haemme nyt kolmea RAKENNUSSIIVOOJAA Kuopion alueella toimivalle asiakkaallemme!

Rakennussiivoojan tehtäviin kuuluu siivoamista ja raivaamista rakennustyömaalla. Asiakkaamme työmaat ovat niin uudis- kuin saneerauskohteitakin. Joskus pyyntö voi tulla myös loppusiivouksiin, joissa siivottava kohde on luovutusta vaille valmis. Työnkuva on siis monipuolinen!

Rakennussiivoojilta toivomme aiempaa kokemusta siivoustehtävistä. Kokemus työmaalta on ykkösvaltti, mutta kokemus esimerkiksi ylläpitosiivouksista on hyvä pohja aloittaa rakennussiivoojan työt. Siivousalan koulutus antaa myös hyvät valmiudet työhön. Meille tärkeintä on kuitenkin periksiantamaton asenteesi, omatoiminen ja ahkera työotteesi sekä kykysi työskennellä niin yksin kuin ryhmässäkin.

Työtä on mahdollista tehdä myös osa- aikaisesti! Työt on mahdollista aloittaa heti, joten jos kiinnostuksesi heräsi soitathan meille tai jätäthän hakemuksesi pikaisesti!

Lisätietoja:
Heidi Hämäläinen 040 558 9342
heidi.hamalainen@sihti.fi

Rosa Pitkänen 040 481 1405
rosa.pitkanen@sihti.fi

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikean työ.

Rekrytointipalvelu Sihti on henkilöstöpalvelualan kasvuvoimainen ammattilainen ja toimii osana Adecco-konsernia. Tavoitteenamme on kulkea henkilöstöpalveluiden etulinjassa ja olla alan pätevin pelaaja.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.sihti.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Heidi Hämäläinen, heidi.hamalainen@sihti.fi

Rakennussiivooja

Sihti
Kuopio
Kokopäiväinen

Julkaistu 13.05.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Sihti
Oulu
Sihti
Ylöjärvi