Skip to main content

Rakennussiivooja Seinäjoelle

Rakennussiivooja Seinäjoelle

Haemme asiakkaallemme hyvällä asenteella varustettuja RAKENNUSSIIVOOJIA uudiskohteiden loppusiivoukseen Seinäjoelle. Rakennussiivoojana pääasiallinen työtehtäväsi on seinien peseminen sekä mahdolliset muut rakennustyömaan loppusiivoukseen kuuluvat tehtävät, kuten imurointi, lakaisu, roskien vienti ja tavaroiden järjestely.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on reipas ja oma-aloitteinen ote työtehtäviä kohtaan sekä haluat tehdä työt hyvin ja olla ylpeä omasta työstä. Eduksi katsomme työturvallisuuskortin. Edellytämme 18 vuoden ikää ja B-ajokorttia.

Työt alkavat kevään aikana ja käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana. Työtä on tarjolla tarpeen mukaan, toivommekin joustavuutta työaikojen suhteen ja mahdollisuutta työskennellä joko osa-aikaisesti tai kokoaikaisesti.

TARJOAMME SINULLE:
- Työn, johon on mahdollisuus vakinaistua
- Päivätyön arkisin
- Vaihtuvat työkohteet ja työn, jossa näet heti oman kättesi jäljen
- Kattavan perehdytyksen työtehtäviin
- Ammattilaisista koostuvan tiimin tuen
- Palkkauksen kiinteistöpalvelualan TES:n mukaan
- Mahdollisuuden saada palkan päälle bonusta hyvin tehdystä työstä
- Työterveyspalvelut Pihlajalinnassa heti ensimmäisestä työpäivästä alkaen
- Ammatti- ja kielitaitoista apua sekä neuvontaa työsuhdeasioihin
- Boltin oman sovelluksen, jonka kautta hoidat työsuhdeasiat helposti

KIINNOSTUITKO?
Hae paikkaa pikaisesti Bolt-sovelluksen tai kotisivujemme kautta. Voit myös liittää CV:n mukaan hakemukseesi. Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana, paikat täytetään heti oikeiden henkilöiden löydyttyä.

SUOSITTELUBONUS
Miltä kuulostaisi työskentely parhaan ystäväsi kanssa? Suosittelemalla kaveriasi Boltille, saatte kummatkin 250€ bonuksen, kun teillä tulee 300 työtuntia täyteen Boltilla. Bonuksen maksamisen edellytyksenä on voimassa oleva työsuhde Boltilla.

Haku päättyy: 1.3.2022

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme tekijöitä yli 800 asiakkaallemme, joiden joukossa ovat rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kiinteistöhuollon ja HoReCan suurimmat toimijat.

Tarjoamme sinulle:

  • Aina vähintään TES:n mukaisen, hyvän palkan sekä bonusta erinomaisesta työstä.
  • Työterveyspalvelut käyttöösi heti ensimmäisestä päivästä alkaen.
  • Laadukkaat työvaatteet ja -varusteet.
  • Erinomaisen mahdollisuuden päästä urallasi eteenpäin.
  • Ammatti- ja kielitaitoista apua sekä neuvontaa työsuhdeasioihin.
  • Käyttöösi Boltin oman sovelluksen, jonka kautta haet tulevia töitä nopeasti ja helposti sekä tavoitat yhteyshenkilösi vaivatta.
  • 250 euron suosittelubonuksen sinulle ja suosittelemallesi kaverille, kun teillä tulee 300 työtuntia täyteen Boltilla (edellyttää voimassa olevaa työsuhdetta Boltilla).

Henkilöstöpalveluyritysten liiton HPL:n ja Rakennusteollisuusliiton RT:n jäsenenä hoidamme työsuhteeseesi liittyvät asiat luotettavasti ammattitaidolla. Lähetä siis hakemuksesi, niin otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian!

Rakennussiivooja Seinäjoelle

Bolt.Works Oy
Seinäjoki
Kokopäiväinen

Julkaistu 14.01.2022

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Bolt.Works Oy
Seinäjoki
Bolt.Works Oy
Oulu
Bolt.Works Oy
Joensuu
Bolt.Works Oy
Seinäjoki