Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Rakennussiivoojia Pohjoisen Helmelle

Etsimme asiakasyrityksellemme Pohjoisen Helmelle rakennussiivoojia Kuopioon loppusiivouksien pariin.

Oletko oma-aloitteinen, tarkka ja työtä pelkäämätön tekijä?

Jos vastasit kyllä ja et pelkää tarttua toimeen ja haluat nähdä työssäsi oman kädenjälkesi niin etsimme juuri SINUA!

Loppusiivoukset (P1) aloitetaan kohteessa yläpölyjen poistolla. Työssä käytetään erilaisia tikkaita ja työtasoja apuna. Työssä suoriutuminen edellyttää hyvää fyysistä peruskuntoa ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Mikäli sinulta ei sitä vielä taskustasi löydy, älä huoli - avustamme sen hankinnassa.

Aikaisempi työkokemus loppusiivouksista tai siivousalan koulutus luetaan eduksesi, muttei ole välttämätöntä. Asenne ratkaisee ja työhön perehdytetään!

Työt alkavat heti sopivien tekijöiden löytyessä, joten
laitathan hakemuksesi pikaisesti tulemaan tai soitathan meille suoraan niin kerromme mielellämme lisää.

Lisätietoja:

Heidi Hämäläinen 040 558 9342
heidi.hamalainen@sihti.fi

Rosa Pitkänen 040 481 1405
heidi.hamalainen@sihti.fi

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

Rekrytointipalvelu Sihti on henkilöstöpalvelualan kasvuvoimainen ammattilainen ja toimii osana Adecco-konsernia. Tavoitteenamme on kulkea henkilöstöpalveluiden etulinjassa ja olla alan pätevin pelaaja!

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteessa www.sihti.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa: Rosa Pitkänen, rosa.pitkanen@sihti.fi