Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Rakennussuunnittelijoita

Etsimme Telecom- toimialalle useita rakennussuunnittelijoita vakituisiin työsuhteisiin. Toimipaikkasi voi sijaita joustavasti Etelä-, Keski- tai Länsi-Suomen alueilla, myös etätyömahdollisuus.

Millaisia työtehtäviä tarjoamme?

Uudessa tehtävässäsi toimit osana ammattitaitoista suunnittelutiimiämme. Tehtäviisi kuuluvat maastokohteiden soveltuvuuden tarkastelu teletoimintaan, viranomaislupien haut, kohteiden rakennustekninen suunnittelu (sijoittuminen rakennuspaikalle) sekä tarvittaessa maanvuokrasopimusneuvottelut. Toimit yhteistyössä asiakkaiden, Telecom -toimialan henkilöstön, viranomaisten ja maanomistajien kanssa.

Aiempi kokemus telealasta ei ole välttämätöntä - perehdytämme sinut uuteen tehtävääsi.

Millaisia henkilöitä etsimme?

Työntekijänä olet ratkaisukeskeinen ja asiasi osaava tiimityöskentelijä. Osaat hahmottaa erilaisia kokonaisuuksia ja teet työsi aina tunnollisesti sekä huolella. Voit olla joko nuori nouseva tähti tai kokeneempi konkari. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä oman auton käyttöä.

Toivomme sinulta:

  • soveltuvaa rakennusteknistä tai telealan koulutusta (esim. rak.ins., -teknikko tai vastaava).
  • aiempaa kokemusta rakentamisesta, suunnittelusta, maankäytöstä ja viranomaisyhteistyöstä.
  • halukkuutta uusien asioiden oppimiseen ja itsensä kehittämiseen nykyaikaisen viestiteknologian kuten 5G parissa.
  • mahdollisuutta matkustaa tarvittaessa kotimaassa.

Eduksi katsomme:

  • CAD-suunnittelu-/piirto-ohjelmien osaamisen
  • avoimen mielen tutustua tietoliikennerakentamisen monipuoliseen maailmaan!

Mitä tarjoamme sinulle?

Pääset mukaan mielenkiintoisiin ja haastaviin työtehtäviin sekä kehittämään ammattitaitoasi erilaisissa projekteissa. Työntekijämme arvostavat Rejlersiä joustavana ja vastuullisena työnantajana. Iloa työpäivään tuo mukava työyhteisö ja viihtyisä toimisto. Arvostamme syvällistä osaamista, halukkuutta oppia ja kehittyä sekä työntekijöidemme hyvinvointia. Joustavat työskentelymahdollisuudet selkeyttävät oman työn ja elämän suunnittelua.

Lisäksi:

  • käytössäsi on nykyaikaiset työvälineet ja ohjelmistot
  • sinulla on osaavan ja motivoituneen asiantuntijaryhmän tuki
  • tarjoamme urakehitysmahdollisuuksia vahvasti kasvavassa ja kehittyvässä konsernissa
  • meillä on kattavat edut

Työtämme ohjaa visiomme: Home of the learning minds. Uskomme jatkuvaan oppimiseen ja kehitykseen. Me haluamme menestyä sekä yksilöinä että yrityksenä yhteisen tavoitteen kautta: menestys jatkuvan oppimisen avulla.

Tutustu toimintaamme ja yrityskulttuuriimme nettisivuillamme, somessa ja Tunto-palvelussa.

Haluatko mukaan?

Hae heti, sillä etenemme sopivien ehdokkaiden kanssa mahdollisimman pian. Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi hakulomakkeellamme osoitteessa career.rejlers.fi 1.11.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa ryhmäpäällikkö Mika Saarhelo, p. 040-7201546, mika.saarhelo@rejlers.fi.

Rejlers tarjoaa monipuolisia insinööripalveluja teollisuuden, energian, rakentamisen ja infran asiakaskunnille. Tarjoamme asiakkaillemme myös digitaalisia palveluratkaisuja yhdistämällä ICT:n insinööriosaamiseen. Rejlersin osaaminen on asiakkaiden käytössä konsulttipalveluina, palvelutuotteina ja projektiratkaisuina. Yli 1 000 työntekijäämme työskentelevät Suomessa ja Abu Dhabissa yli 20 paikkakunnalla. Toiminta Suomessa alkoi vuonna 1980 Mikkelissä, ja liikevaihtomme vuonna 2019 oli noin 73 miljoonaa euroa. Olemme osa pohjoismaista, NASDAQ Tukholman pohjoismaiselle pörssilistalle listattua Rejlers AB -yhtiötä.

Valmiit toimialakuvaukset tulevat hakutekstin alkuun automaattisesti:

Rakennussuunnittelijoita

Etelä-Suomi
Keski-Suomi
Länsi-Suomi
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 02.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
50 000 000 - 99 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus