Skip to main content

Rakennustarvike- ja sisustusmyyjä

Rakennustarvike- ja sisustusmyyjä; etsimme sinua! Nyt on mielenkiintoinen, vakituinen paikka avoinna alan liikkeessä. Mikäli olet kiinnostunut palvemaan remontoivia asiakkaitamme, jatkahan lukemista!

Etsimme nyt kahta rakennustarvike- ja sisustusmyyjää asiakkaallemme Poriin lähelle keskustaa. Työtunteja on tarjolla täydet 37,5h/ viikko ja työaika sijoittuu arkisin klo 7-18 ja lauantaisin klo 9-13 väliselle ajalle.

Sinut perehdytetään tehtävään, mutta odotamme sinulla olevan ripeä ja pirteä työskentelyote, asiakaspalvelijan asenne sekä myynnillinen pilke silmäkulmassa. Asiakkaita palvellaan rennosti mutta asiantuntevalla otteella.

Työhön kuuluu myynnin lisäksi hyllytystä, joten hyvä fyysinen kunto on tarpeen. Alan soveltuva koulutus, esim. pintakäsittelijän tutkinto, katsotaan eduksesi.

Barona toimii rekrytointikumppanina ja työsopimus solmitaan asiakkaan ja työntekijän välillä. Tehtävä alkaa mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä, joten ethän turhia aikaile hakemuksen lähettämisen kanssa! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Mikäli sinulla heräsi kysyttävää, voit olla yhteydessä rekrytoinnista vastaavaan Baronan Kai Steniukseen arkisin toimistoaikoina numeroon 044 357 3571.

Hae paikkaa viimeistään 08.08.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: kai.stenius@barona.fi, 044 357 3571

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona Myynti & Kauppa tarjoaa loistavan ponnahduslaudan työelämään sekä mahdollisuuksia heille, jotka syttyvät suurimmista haasteista. Hoidamme työsuhteet laadukkaasti ja pidämme osaajistamme huolta. Vasta-alkajana löydät meiltä työn, joka joustaa elämän rinnalla, ja saat samalla arvokasta työkokemusta – myyntitaitoja tarvitsee jokainen. Konkarille meillä on tarjolla haasteellisimpia myynnin töitä, kuten myynnin johtamista ja muita esimiesvastuita.

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Rakennustarvike- ja sisustusmyyjä

Barona
Pori
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 22.07.2021

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja