Skip to main content

Rakennustarvikemyyjä

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Etsimme asiakasyrityksellemme SK-Centerille Vääksyyn osaavaa henkilöä

myynti- ja asiakaspalvelutehtäviin

SK-Center on koko kodin ja vapaa-ajan asunnon täyden palvelun ostospaikka. Tule mukaan mukavaan ja ammattitaitoiseen porukkaan!

Työtehtäviisi kuuluvat muun muassa rakennuspuolen tuotteiden myynti, kassatyöskentely, asiakaspalvelu, tavaroiden purku ja hyllytys sekä myymälän ja varaston yleiset tehtävät.

Toivomme sinulta reipasta mieltä, asiakaspalveluasennetta ja kokemusta myyntityöstä sekä ymmärrystä rakennustarvikkeista.

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan ja kestää aluksi 6 kk Heimon kautta vuokratyöpaikkana, sen jälkeen mahdollisuus siirtyä asiakkaan kirjoille.

Mikäli kiinnostuit, haethan paikkaa pikaisesti täyttämällä hakulomakkeen. Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolta antaa Marja Koikkalainen, puh. 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi 

Rakennustarvikemyyjä

Henkilöstöpalvelu Heimo
17200 Asikkala
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 23.06.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Henkilöstöpalvelu Heimo
Tampere
Kesko Oy Kauppiaat
Tornio
Vepsäläinen Oy
Helsinki
DNA Kauppa Oy
Helsinki