Skip to main content

Rakennustöiden valvoja

Haemme Enerke Oy:lle sähköasemaprojekteihin rakennustöiden valvojaa Nokialle, Varkauteen tai Kontiolahden Lehmoon. 

Tehtävääsi kuuluu sähköasemaprojektien maa- ja rakennustöiden suunnittelu, hankinta ja valvonta. Osallistut myös tarjouslaskentaan osana KVR-hankkeita. 

Valvojana varmistat työn laadukkuuden ja raportoit sekä dokumentoit projektien etenemistä. Työskentelet useiden sidosryhmien, kuten tilaajien, suunnittelijoiden, urakoitsijoiden ja projektipäälliköiden kanssa, joten odotamme sinulta erinomaisia yhteistyötaitoja sekä hyvää suullista ja kirjallista viestintätaitoa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää rakennustekniikan insinöörin, rakennus- ja yhdyskuntatekniikan insinöörin tai niitä vastaavaa koulutusta sekä aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Työsi on liikkuvaa eri työmailla, joten tehtävässä edellytetään myös matkustusvalmiutta.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Kimmo Kärki, kimmo.karki@enerke.fi tai p. 0400 329 878.

Työnantajana tarjoamme sinulle mielenkiintoiset tehtävät kasvavassa yrityksessä. Toimintamallimme korostaa avointa ja itsenäistä työskentelytapaa. Meille on tärkeää työn laadukkuus, hyvä yhteistyö ja henkilöstömme into jatkuvaan oppimiseen ja ammatilliseen kehittymiseen. Olemme rohkeita asiantuntijoita ja vastuullisia kumppaneita niin toisillemme kuin asiakkaillemmekin. 

Tervetuloa töihin – meillä pääset osaksi energia-alan tulevaisuutta ja osaavaa joukkoamme. 

Lähetä hakemuksesi jo tänään tai viimeistään 9.10.2022 osoitteessa www.enerke.fi/meille-toihin/avoimet-tyopaikat/.

Elämäsi tilaisuus kasvaa ja kehittyä

Olemme yritys, joka pärjää ja kasvaa omilla vahvuuksillaan. Haluamme olla ihmiselle enemmän kuin pelkkä paikka, jossa käydä töissä. Toimialallamme meidät tunnetaan joustavana, luotettavana ja tinkimätöntä laatua tuottavana yrityksenä. Laatu tarkoittaa meillä vastuun ottamista omasta työstä ja sitä, että hommat tehdään kerralla valmiiksi. Siitä hyötyvät asiakas, Enerke ja Sinä itse. Tarjoamme Sinulle elämäsi tilaisuuden kehittyä huippuosaajaksi.

Suunnittelemme, rakennamme ja ylläpidämme sähkönjakelu- ja tietoliikennejärjestelmiä sekä tarjoamme niihin liittyviä asiantuntijapalveluita. Meillä työskentelee noin 250 ammattilaista 16 eri toimipisteessä. Lue meistä lisää: https://www.enerke.fi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Rakennustöiden valvoja

37100 Nokia
Varkaus
80710 Kontiolahti
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 30.09.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti