Skip to main content

Rakennustyöntekijä

ProMesta Henkilöstöpalvelut Oy keskittyy rakennusalan ammattilaisiin. Me arvostamme osaamista ja etsimmekin rakennusalan parhaita tekijöitä. Toimimme Etelä-Suomen alueella, toimipisteemme sijaitsevat Helsingin Pukinmäessä ja Porvoon keskustassa. Työllistämme alan kovimmat tekijät pitkiin työsuhteisiin ja vakinaistamme parhaat.

Etsimme ProMestan joukkoomme omatoimisia ja ammattimaisia rakennustyöntekijöitä vaihteleviin kohteisiin Vantaan ja pääkaupunkiseudun alueille. Työtehtäväsi voivat sisältää mm. etuputsarin töitä, betoni- ja valutöitä, purkutöitä ja raudoituksia. Edellytämme hakijoilta aiempaa kokemusta rakennustöistä, hyvää suomen kielen taitoa sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.

Katsomme eduksi oman auton käyttömahdollisuuden sekä laajan osaamisen rakennustöistä. Ammattilaisille ja monipuolisille tekijöille töitä on tarjolla pitkäksi aikaa, mahdollisuus on työllistyä jopa vakituiseksi työntekijäksi.

Palkka määrittyy kokemuksen ja osaamisen mukaan.

Jos olet hakemamme osaaja ja olet valmis töihin, täytäthän hakemuksen osoitteessa http://promesta.likeit.fi/apply/12188679.

Lisätietoja arkisin klo 9-15: Veli-Pekka p. 0400 236 788 

Eikö tämä ollut etsimäsi rakennusalan työpaikka? Katso myös muut ilmoituksemme tai täytä avoin hakemus, josta käy ilmi tehtävittäin yksilöity rakennusalan työkokemuksesi. Uusia aloituksia pääkaupunkiseudun rakennustyömailla alkaa päivittäin, ja voimme huomioida hakemuksesi soveltuviin tehtäviin.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti